De Ambulance

1.3K 42 1
                                    

Pov Sandro ( Vader )

Ik pak de krant uit de brievenbus en sla de voordeur dicht. Amber ligt nog te slapen. Ze heeft studiedag en ik ben vandaag ook vrij. Een grijns verlaat mijn gezicht. Ik ga aan tafel zitten en lees de krant. Ik kijk op mijn horloge "11:25" ' zo laat alweer ' mopper ik. Ik loop naar de trap en schreeuw :' Amber wakker worden nu '. ' Ja, doe maar rustig, ik ben al wakker' schreeuwt ze naar me. Ik voel dat ik boos wordt maar toch besluit om terug te lopen naar de tafel en mijn krant verder te lezen.

Pov Amber

Ik sta voor mijn kleding kast om te bedenken wat ik weer eens aan ga doen. Plotseling schrik ik van mijn Iphone, het is Wesley de lekkerste bink uit de stad. Ik neem mijn telefoon op. : ' Hoi met Amber' ' he met Wesley, kom je chillen met de chicks en de boys?' ' Uhm... jaa is goed, je ziet me over een uur in het parkje ' zeg ik verliefd. ' Chill, zie ik je om 1 uur ' zegt hij. Ik verbreek de verbinding en loop snel weer naar mijn kledingkast. Ik pak mijn lichte skinnyjeans en mijn witte t-shirt. Snel trek ik daaronder mijn zwarte all stars aan. Ik loop naar de badkamer en smeer een laag foundation op, nadat ik mijn make -up klaar heb pak ik mijn viekante diamanten oorbellen. ' Eindelijk klaar ' zucht ik trots en bekijk mezelf in de spiegel. ' Perfect ' lach ik. Ik loop naar beneden en zie dat papa aan tafel zit.. ' verdomme ' zeg ik zacht. Ik loop naar de keuken en smeer mezelf een boterham. Net dat ik een bord wil pakken valt er een bord op de grond. ' Shit ' zeg ik fluisterend, en raap alle stukken bij elkaar. Ik zie papa alweer boos in de opening staan. Hij komt op me af maar net voordat hij mij grijpt heb ik een broodmes getrokken. Hij deinst achteruit en kijkt me kwaad aan. ' NOU KOM DAN, SLA ME DAN NEER, DAT DOE JE TOCH ZO GRAAG!?' schreeuw ik hard. Ik zie dat hij het wilt maar niet durft. Hij zet steeds een stap dichterbij waardoor ik tegen de achterdeur beland. Ik zie dat hij me wil slaan maar dat laat ik niet weer gebeuren. Ik duw het mes in zijn buik. Ik zie dat hij neervalt, en begint te schreeuwen. Plotseling voel ik mijn iphone trillen, ik pak hem uit mijn bh en neem op. ' Amber ' zeg ik snel. ' Hoi am, met mama ik ben over 5 minuten thuis, alweer de zaak gesloten ' ' uhh.... okee zie ik je straks' zeg ik snel. Ik verbreek de verbinding en stop mijn Iphone weer in mijn bh. Ik probeer papa mee te sleuren naar de kelder, maar ik krijg hem nog geen halve meter vooruit. Plotseling hoor ik een auto deur. Ik schrik en ga op mijn knieén naast papa zitten. Ik zie dat mama binnen komt en haar spullen laat vallen. Ze rent direct op me af en knielt naast papa neer. ' Wat is er gebeurd? ' vraagt ze huilend en geschrokken. ' Nou uh... ik.. uh ' zeg ik stamelend. ' JIJ HEBT DIT GEDAAN?! ' schreeuwt ze naar me. Ze trekt me aan mijn arm omhoog en geeft me een klap in mijn gezicht. Ik loop weg en besluit om naar het park te gaan. Ik pak mijn fiets en fiets als een gek naar het park.

Pov Charlotte ( Moeder )

Ik pak mijn iphone en typ het alarmnummer in. Enkele minuten later staan er 2 politie auto's en 1 ambulance voor het huis. Ik zie dat Sandro op een brandcard word gelegd. ' kan ik mee in de ambulance ' vraag ik aan een van de broeders. ' Nee mevrouw dit is ernstig, u kunt toch nog niet de kamer in , en de wachttijd kan erg lang duren, het spijt ons ' zegt hij tegen me. Ik barst in huilen uit en loop naar binnen. Ik krijg een kort vraaggesprek van een van de agenten. Ik beantwoord alle vragen netjes. Maar op sommige vragen kan ik geen antwoord geven. Als ik eindelijk klaar ben duw ik de deur dicht en laat me neervallen op de bank. Langzaam val ik huilend in slaap.

Mishandeld door mijn vaderWhere stories live. Discover now