Teşekkürler!

9.8K 186 32
                                    

 Öhm öhm.

Öncelikle,hikaye harici şeyler yazmakta çok kötüyümdür.Yazdıklarımı saçma falan bulabilirsiniz yani :D

İlk olarak,hepinize hikayemi okuyup,verdiğiniz voteler ve yorumlar için teşekkür ederim.

Bu zamana kadar beni hiç bırakmayıp,defalarca kez vazgeçip,yazmamayı düşündüğüm zamanlarda beni yazmaya teşvik eden, @BayanBlake’e çok çok teşekkür ediyorum.İyi ki hep yanımdaydın.

Hikayeyi sonradan okuyup,yazmam için beni tehdit eden biricik kuzenime de buradan selamlarımı yolluyorum :D @Sevval1619

Her bölüm sonunda bana güzel yorumlar yapan @JustSeda. Uzun yorumlarıyla beni çok mutlu eden @Maviyikaplar.

Annemin günü olduğu için evde büyük bir curcuna var :D Eğer bugün bunu yazmasaydım,bir daha ta ne zaman yazardım bilemiyorum.Aklıma bu kadarı geldi,unuttuklarım kusuruma bakmasın.

Hepiniz benim için çok değerlisiniz.Cidden bak,laf olsun diye söylemiyorum.Bırakma Beni’yi okuyan çok kişi yok zaten,sırf bu yüzden defalarca final yapmak istesem de,okuyan okuyuculara haksızlık yapacağım için güzel yorumlarınız sayesinde hemen vazgeçtim.Hepinizi çok seviyorum,iyi ki yanımdaydınız tüm bu süreç boyunca,kendinize çok çok iyi bakın!

Ha,son olarak…2. Kitap yok arkadaşlar.”Neden??” diye feryat ettiğinizi duyar gibiyim :D 2. Kitap yok,çünkü tadında bırakmak istiyorum ve yazdığım 3 hikayem daha var.Bunlardan 2’sini yayımladım,bir diğeri üstünde de çalışıyorum.

Özel bölümler düşünmüyorum aslında.Şöyle ki;Gizemli Adam’la ilgileniyorum şu son zamanlar.Eğer Gizemli Adam’ın belirli bir okuyucusu olup,belli bir yere gelirse özel bölüm olabilir.Sakın tehdit ediyormuş gibi anlamayın :D Sadece bilgisayara ne zaman oturacağım belli olmuyor,çok fazla oturamıyorum okul nedeniyle.Oturduğum zamanda en fazla 1 hikaye yazmak için vaktim oluyor,çünkü bir bölüm bile saatlerimi alabiliyor bazen :D Gizemli Adam’dan yana kullanıyorum tercihimi bende.Belli bir kitleye geldiği zaman anında Bırakma Beni’nin özel bölümünü yazacağım zaten.

Şimdilik bu kadar.Merak ettiklerinizi ister mesaj atın,ister yoruma yazın.Kendinize iyi davranın arkadaşlar!Diğer hikayelerimde görüşmek üzere.

KAPAK FOTOĞRAFI YAPMAYI VE TANITIM VİDEO'SU HAZIRLAMAYI BİLENLER,LÜTFEN MESAJ ATSIN :)))

 GİZEMLİ ADAM’A GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN!! 

Bırakma BeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin