Kapitel 3; Inte en blick

5 0 0
                                    

Aprils perspektiv:

När jag vaknar av larmet som tjuter i mitt öra så är det ända jag vill att somna om, men precis när jag tänker göra det smälls min dörr upp och mamma står i dörr öppningen.
"Tänk inte ens tanken på att somna om", säger mamma varnande.
"Jag orkar inte!" Jämrar jag mig.
***
Skolan var slut och Nina var och hälsade på sin pappa i Norrland sååå jag var ensam. När jag hade packat ner mina böcker osv då kom Jake genom dörrarna. Solen som sken rakt i hans ansikte gjorde att man kunde se hans ansiktsdrag jätte tydligt. Hans käkben syntes ännu tydligare nu, och när solen träffade han ögon då var rädd för att blinka så snygg han var, hans ögon är extremt gröna i vanliga fall men nu det ända jag kan säga är OMG
Men det som stör mig lite är att har inte lagt en blick på mig sen toadörrs incidenten. Jag vill inte att ska stirra men åtminstone en blick kan man väll få, han behandlar mig som luft som om jag inte fans.

Jag var inte precis med på top tio listan av de snyggaste Tjejerna men jag har en då rätt bra stil på kläder och jag har inte blont hår, mitt hår är ganska långt det går ner till mina lår om jag släpper ut det. Men mitt hår har någon nyans av kastanj och mina ögon var mörkblåa. Jag är 1,63 så jag är ganska kort. Men sanningen om Jake är att han är en goldenboy och en badboy på samma gång. Han kör en krossmoppe (stav) och hamnar ganska ofta o slagsmål. Men är ändå typ trevlig mot tjejer och har stans bästa fester. Och ingen vet vart han får alkoholen ifrån.
Jakes perspektiv:

När jag kliver in genom dörren med mina bästa vänner Adam och Lukas får jag solen rakt i ansiktet. Jag är längst i gänget jag är 1,83 Adam är 1,80 och Lukas 1,79 och det stör honom jätte mycket. Jag är van att få  blickar på mig så jag känner knappt av dem. Men som tur är får jag inte alla blickar utan både Lukas och Adam är attraktiva enligt tjejerna.
———————————————————- jag ska åka till Halmstad idag så antingen kommer det komma många kapitel på kvällarna eller inte så många men ska försöka skriva. Och jag ska för söka skriva längre kapitel och jag lovar att de kommer bli mer spännande från och med nu👍

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 29, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ombytta rollerWhere stories live. Discover now