Bilemezdim

95 46 14
                                    

Bu hayatta hiçbir zaman mutlu olamadım.
Ben istemedim böyle olmasını. Ellerimi tutup hiç bırakmayacak biri olsun istedim hayatımda. Tüm mutsuzluklarımı alıp yerine bana sevgisini verecek birini istedim. Dizlerine yatıp saçımı okşasın istedim. Bir yanım eksik büyüdüm,
öbür yanımı, eksiğimi o tamamlasın istedim. Çektiğim acıların haddi hesabı yok. Kaderim bu diyip geçiştirmek istiyorum ama nereye kadar böyle devam edebilirim ki. Çocukluğumu yaşayacağım biri olsun istedim hayatımda. Ailem olsun, arkadaşım olsun istedim. Yeri gelince bana kardeş, yeri gelince bir dost olsun istedim. Sen ne yaptın ? Bir geldin, keşke gelmeseydin. Ben hayalimde yaşasaydım keşke böyle bir aşkı. Ben senin üzerine bu hayallerimi kurarken, o tebessümlerimi, içimde kelebeklerin uçuşunu sana anlatamıyorum.
Ne yazık ki sana olan bu tebessümlerim beni yerle bir etti. İçimdeki kelebeklerin hepsi âh etti.
Ah o kelebekler, keşke bir günlük olmasa ömrünüz. Bana bir günü bir ömür umutsuz, mutsuz, derbeder bıraktınız. Yazıklar olsun bana ki içindeki insanlıktan eser kalmamış birini sevdim. Ben böyle olacağını bilemezdim ki.
Bana öyle güzel bakınca ben seviyorsun sandım. Meğer o bakışlarının altında bir silah saklıyormuşsun, arkamı döndüğümde vuracağını bilemezdim ki. Ben seni bir dağ sandım, sana yaslanmak istedim. Sen beni her defasında arkamdan vurdun. Bilemezdim işte.
Senin bir suç işlemeden katil olduğunu bilemezdim..

Seninle yada sensiz
Ben hayattayım
Ayaktayım
Mutlu değilim belki ama
Sensizim, suçsuzum

Senden Bana Kalan ( TAMAMLANDI )Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz