My daugher

8 0 0
                                    

Vyrůstám už od mala v Ostravě. Je to město které znám jako svoje paty a jsem ráda,že jsem se narodila tady. A taky jsem ráda,že tady může vyrůstat moje dcerka. Trochu jí představím aby se neřeklo,že jsem až tak na soukromý. Protože se za to nestydím a jsem ráda,že ji mám. 

Jmenuje se Izabella Claudia Malinková. Má narozeniny 25.6. a oslavila jeden rok. Jelikož jsem zrzka (a jsem za to hodně vděčná) a můj přítel byl taky zrzek (což je velká náhoda co si budeme) hádejte jaké vlasy má Bell. Má je taky zrzavé. Naprosto miluje svého plyšáka. Je ve tvaru koně. Doufám,že nebude chtít v budoucnu jezdit na koních. Samodřejmně bych to nějakým způsobem ocenila,ale je to nebezpečné a mohlo by se něco stát. Nemůžu jí bránit v tom co chce dělat. Ráda se koupe.  

Hodně kamarádů se mě ptá jak na to reagovala máma. Můj táta nás opustil už dávno a od té doby se neozval. Nechci mu nic říkat. Máma byla překvapeně milá a snažila se mi pomoct. Jsem jedináček a tak se mi může věnovat a pomáhat s Bellou. Hodně střídám Bello a Izabello. Někdy jí říkám Bell a málo kdy Claudi aby si zvykla,že má dvě jména a bude se muset tak  představovat. 

V DALŠÍ KAPITOLE VÁM ŘEKNU NĚCO VÍC O TĚHOTENSTVÍ V TAK MLADÉM VĚKU! :3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 27, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

YOUNG MOTHERWhere stories live. Discover now