4-те най-амбициозни зодии

111 6 1
                                    

Овен

Влагат сърцето си във всичко, което правят, дават всичко от себе си във всеки един момент, във всяка ситуация. Правят планове и влагат много страст. Истински желаят да реализират целите си, именно това, че желаят нещо силно и че са страстни, ги мотивира и им носи победи. Защитават принципите си, заявяват мнението си, знаят къде искат да стигнат. Състезателни са по природа, имат много енергия и дават всичко за победата.

 

Телец

От малки мечтаят за лукс, пари, добри печалби и комфорт. Но не опитват да постигнат тези неща чрез измами и схеми, знаят, че за да са богати и да си позволяват луксозни неща, трябва да се съсредоточат върху работата. Работят здраво и не се плашат от много задължения и отговорности. Печелят с почтеност и са амбицирани. Всяко тяхно решение е добре премислено, правят много умни ходове. Мислят за бъдещето и са прозорливи, това им дава предимство.

Лъв

Управлявани са от Слънцето, цял живот искат да блеснат като него. От малки мечтаят да станат известни, успешни, името им да е разпознаваемо, да са под светлината на прожекторите, хората да ги канят на значимите светски събития. Искат да печелят награди, състезания, да взимат сертификати. Да са нещо като пример за другите, всеки да им се възхищава и да уважава постиженията им. Копнеят за признание и успех, затова влагат много от себе си в работата и ученето и се захващат с доста неща едновременно. Просто имат нужда да са най-добрите и правят и невъзможното, за да го постигнат.

 

Козирог

Те не искат винаги да са най-добрите или да предизвикват фурор около себе си. Но просто знаят, че имат огромен потенциал и често чувстват, че са най-умният човек в стаята. Учудват се, когато другите не знаят неща, които те знаят. Затова не искат да хабят този потенциал, да пропиляват възможностите си. От малки са мъдри, целеустремени, организирани и дисциплинирани, което им помага още от детските и училищните години да постигат доста успехи. Искат да стават все по-добри и да се развиват. А и наградите страшно ги ласкаят, обичат да трупат грамоти, статуетки и т.н.

Зодии 2Where stories live. Discover now