FiVe

84 14 39
                                    


Zilele treceau si Mark aștepta din ce în ce mai entuziasmat lectiile de înot, dintr-un motiv sau altul. Ajuns în fața ușii de la vestiar, o deschide, dând de un Jackson care vorbea la telefon. ,,Hyeri...te rog, nu spune asta la nervi. Haide să ne întâlnim peste o oră la cafenea ca să lămurim lucrurile. " Mark ascultă cu atenție, încercând sa nu facă vreun zgomot. Jackson si-a lăsat mâna să cadă lângă corp, întorcându-se. În acel moment privirile li s-au intersectat, iar Mark îi putea observa tristețea de pe chip. Au rămas pentru puțin timp așa până când Jackson a spart liniștea, încercând să își ascundă sentimentele de tristețe
,,Cât de mult ai auzit" Mark tresări din cauza vocii joase pe care o avea brunetul. ,,Nu-nu am auzit, doar puțin la sfârșit " spune Mark lasandu-si privirea in jos ,,nu am vrut să trag cu urechea, scuze".

Jackson nu spuse nimic și își dădu tricoul jos.  Mark se trezi că se holbează cu nerușinare la corpul brunetului -din nou- și își trase rapid o palma mintală, încercând să para ca nu îl afectează priveliștea. ,,Vrei să ieșim în oraș după oră?" ,,Poftim?" Mark se încă cu apa pe care tocmai o băuse, crezând că a înțeles greșit.  ,,Am spus-" ,,Da, am înțeles ce ai spus, eram doar, surprins" îl întrerupe roșcatul, dandu-si jos tricoul. Se simțea rușinat, deoarece, dintr-un motiv necunoscut, privirea lui Jackson coborî pe corpul lui. Modul în care roșcatul îl măsura din picioare până în cap, era ciudat, însă acesta a pretins că nu realizează și a încercat să se poarte normal. Fiind neatent, își scapă bluza, iar înainte să reușească sa o ridice, Jackson era deja cu ea în mână. ,,Nu mi-ai dat un răspuns " Mark nu înțelegea, nu trebuia sa se întâlnească cu fata cu care tocmai vorbise la telefon? Voia ca el să îi țină companie după? În mintea roșcatlui era vraiște, nu știa la ce să se aștepte, însă Jackson statea în fața lui cu tricoul lui în mână și cu buza de jos în afară, rugându-l din priviri să accepte.

,,Nu ai planuri după?" ,,Ba da, doar că...e mai complicat. Doar, te rog acceptă " Jackson îl prinde de braț, uitandu-i-se direct in ochi. Fața roscatului se afla periculos de aproape de buzele lui, ar putea să se lase puțin în fața si li s-ar uni. Mark își scutură capul, vrând sa nu se mai gândească la așa ceva. Nu, lui ii plăceau fetele, el e doar...invidios pe cat de bine arata băiatul din fața sa. Da, asta trebuie sa fie, își spuse în gând. Mark ofta, după care se lăsă învins știind că nu are de ales. ,,Bine, voi veni". În acel moment, i se păru ca o urma de îngrijorare îi traversa privirea băiatului. ,,Mulțumesc, fac eu cinste, așa că hai repede să terminam aici si sa mergem." Spuse Jackson, in timp ce îl trage pe băiatul confuz după el.

Nici nu își putea imagina în ce rahat s-a băgat in momentul când a acceptat invitația.

















Hahahhaa cică o sa fiu mai activa. Îmi pare rău, doar că am multe cărți si sunt o leneșă si jumate.
Capitol dedicat prietenei mele prea iubite _Rose_Kwon_ ❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SwImMiNg LeSsOn |marksonWhere stories live. Discover now