Part 2

13 0 0
                                    

Vi ankom klokken 10 om formiddagen. Vi gik ind i huset som vi nu boede i. Min far gik direkte ind på et værelse under trappen der kom en sød dame ind i rummet hun så lidt gammel ud. " hej du må være Victoria?"
Spurgte den gamle dame. " ja det er jeg undskyld jeg spørger men hvem er du?"
" har din far ikk fortalt dig det? Jeg er hans veninde vi gik i skole sammen jeg hedder Frida " jeg nikkede bare og kvinden som viste sig at hedde Frida viste mig mit værelse. Jeg kom ind det var meget flot indrettet. " har du ikk mere end det?" Spurgte Frida og pegede på min taske. Jeg rystede på hovedet som svar. " vil du så ikk med ud og shoppe?" Spurgte Frida, "er det kun os?" "Nej jeg har en aftale med min veninde de bor lige i huset bagved" jeg tænkte lidt over det for jeg vidste jo ikk om jeg måtte for min far han har aldrig rigtig laddet mig gøre noget jeg ville det har altid været den samme cyklus, stå op, gå i skole, tage hjem, repeat. " ja det vil jeg gerne" svarede jeg. Vi var på vej over til Fridas veninde jeg tror det var en hel familie der skulle med. Vi gik hen til døren og bankede på. To drenge åbnede døren, de ser ud til at være enæggede tvillinger, de var ihvertfald ikk grimme. Jeg kunne hører min fra råbe inde fra huset af så jeg sagde til Frida og de andre at jeg kommer lige bagefter.
Jeg kom ind i huset og min far sad i sofaen med en flaske vodka tror jeg, han gjorde tegn til at jeg skulle komme over til ham. " du kommer direkte hjem igen er du med?" Sagde han hårdt, jeg nikkede og han gav mig en lussing så mine ører ringede. Jeg løb hurtigt over til Frida og de andre der sad i bilen og ventede på mig. Jeg tørrede en tåre væk inden jeg satte mig ind i bilen til de andre( som er gerd Anne, Emma og Frida). En af tvillingerne rakte hånden mod mig og sagde" jeg hedder Marcus rart at møde dig" drengen som nu hedder Marcus havde lidt langt hår. " ja og jeg hedder så Martinus" sagde ham med det korte hår. " Victoria" svarede jeg kort.

Hard timesWhere stories live. Discover now