Bok 2:She is my bestfriend

6.4K 144 35
                                    

SHE IS MY BESTFRIEND

~~~

~Alice perspektiv~

Jag låg i min och Ogges säng med datorn i knät och kollade runt på lite olika bloggar, Sung-Hee sov så söt i sin lilla spjälsäng så hon var inte till något besvär. Min mobilskärm lystes upp och jag satte min tumme på hemknappen så den låstes upp. Jag tryckte på iconen 'Meddelanden' och kollade vem och vad personen skrivit.

Från:Ogge😘

//Kommer hem vilken minut som helst, Omar kör bilen och Marielle(Adelina också) är med❤️ Omar ville att Adelina skulle få träffa Sung-Hee så jag sa ja till det😘//

Jag log åt smset innan jag tryckte in ett svar på det.

Till:Ogge😘

//Okay👍Kör Omar? Får se om ni kommer hem helskinnade😉❤️//

Från:Ogge😘

//Ha.ha.ha. Kul😘//

Till:Ogge😘

//Var bara tysta när ni kommer hem, Sung-Hee sover. Bara jag som tycker vi borde döpa om henne till något svenskt?❤️//

Från:Ogge😘

//Vi tar det sen, är hemma😘//

Precis när jag läst klart smset hörde jag hur dörren försiktigt öppnades och massa fötter tassade in i lägenheten. Jag log för mig själv innan jag ställde ner datorn i sängen och tassade ut ur rummet innan jag stängde dörren. Man hörde hur de pustade ut och började med ett samtal. Jag skrattade tyst för mig själv innan jag gick ut till Ogge, Omar och Marielle.

"Hej på er med"sa jag när de inte verkat märka mig. Adelina, som var den ända som inte ryckte till kröp fram på golvet och drog i mitt byxben. Jag skrattade lite innan jag lyfte upp henne i min famn.

"Hej Adelina"sa jag och satte henne så hon satt på min sida.

"Jag skulle kramat er andra också men jag vill inte tappa Adelina"sa jag och de skrattade lite.

"Jag har saknat dig också"sa Ogge innan jag hörde ett skriv ifrån vårt rum. Ogge log snett emot mig innan han gick in i rummet. Jag vände mig emot Omar och Marielle som stod och diskuterade något, på spanska. Jag harklade mig och deras blickar vändes emot mig.

"Do you want something to eat or drink?"frågade jag och log artigt emot dem. Omar nickade och gick ivrigt in i köket. Jag flinade lite emot Marielle som bara gick efter. När jag kom in i köket efter bara några sekunder stod Omar med huvudet i vår skål med godis som alltid stod fram.

"You gonna be fat"konstaterade Marielle och jag skrattade åt hennes komentar. Omar gav henne en arg blick innan han tog Adelina ifrån mig och satte ner henne vid hennes hög av leksaker där Ogge kommit och satt Sung-Hee. Adelina gav Sung-Hee en försiktigt blick innan de snabbt började leka med varandra. Jag log ner emot dem och kände hur Ogge la en arm om min midja.

"Nu kan du kyssa mig"sa han och vände mig om så jag stod vänd mot honom. Jag skrattade lite innan jag ställde mig på tå och gav honom en kyss.

___

Ett av historiens kortaste kapitel..

Skitsamma!

Detta är första kapitlet av bok två, She is my bestfriend.

Dagens fråga ang. She is my bestfriend:Fantasibrist...

Dagens fråga:Visst är skolans mat hur äcklig somhelst?

Instagram:lindizens

Ask:lindizens

Videofy:lindizens

Kik:l1nd1z

Hoppas ni gillade det!💕

//Linda💕

She is my sister.On viuen les histories. Descobreix ara