Capitol IV

2 0 0
                                    

Era.. Rareș, m a dus la sala lui de box. Aparent făcea kickboxing. Eram foarte uimita că nu era ambuscada. Dupa aceea, ne am dus intr un club de rockeri, preferatii lui Rareș. Acolo unii s au jucat Adevăr sau Provocare. Rareș a primit provocarea sa mă sărute.. Eu am zis că mneh.. dar el a acceptat. In acel moment de nedescris.. se apleacă sa mă sărute, dar apare Theox.. avea o armă de tip Desert Eagle, știu deoarece am practicat odată și am văzut.. voia să tragă în Rareș, fix in acea secunda când Rareș s a aplecat sa mă sărute.

Totul a fost că intr o secundă de nedescris.. Nimeni nu a fost rănit, înafara de un băiat rocker , care a fost julit la mana, deoarece purta o haină cu mânecă scurtă, și glonțul s a ricoșat     in pahar, paharul s-a spart și a aterizat în mana rockerului.

In acel moment, noi doi am fugit în cabana părinții lor mei. Toți 3 adică părinții mei și fratele meu erau șocați.. am zis sa ne ascundem in camera mea. Părinții mei erau de acord sa sune politia. Noi am zis că nu deoarece acolo a ajuns poliția, și ne a căutat să dăm declarație.. Peste 5 zile, 27.07.18 a trebuit să plecam.

Rareș nu ne a lasat,dar la părinții noștri începea jobul. Tatăl lui Rareș, având o reputație bună, avea un hotel de 4 stele, unde locuia Rareș cu Theox,  tatăl lui Rareș avea o camera de 3 locuri gratis. Noi am zis să rămânem încă 2 luni, după începea școală , liceul etc.

După ce am ajuns la hotel, am primit cadou de la Rareș o perna cu mine. Eu am acceptat cu drag. Dimineață următoare, Rareș m a trezit cu un buchet de trandafiri, și mi a spus cu o voce frumoasa ..

"Dorești să fim împreună?❤️"

Ce mai întrebare.. normal că

DAAAAA!!😍

CONTINUARE > SEZONUL V.

Secunda de nedescris.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum