Bölüm 16

260 24 7
                                    

Bir görevde daha çuvallayan Peter'a ceza vermeyen Yondu, Peter'ın yapması gereken işi Kraglin'e yıktığında Kraglin işi sessizce kabul etmişti fakat öfkeliydi.

Daha önce birkaç görevde üst üste başarısız olanları gemiden sallandıran Yondu, Peter'a sadece kızmış ve odasına postalamıştı görevini ise ona yıkmıştı.

Kraglin öfkeliydi bu yüzden en iyi yaptığı şeyi yapmaya karar verdi. Sonuçta o bir yağmacıydı ve Peter kendisi söylemişti.

Ondan bir şeyler tırtıklıyordu ve Kraglin neden yapmasındı ki?

Birkaç dakika önce Peter odasından çıkmış ve Yondu ile birlikte onun olması gereken gemisine doğru yola koyulmuşlardı. Kısacası en erken üç saatten önce gelmezlerdi. Sonuçta Yondu tamamen ezber üzerine kurulu bir şeyi Peter'a öğretmeye çalışacaktı ve Peter aptaldı, kolay öğrenmiyordu ya da işleri boşlamak için aptal ayağına yatıyordu.

Yine de o tam bir aptaldı. Kraglin ona hep Aptal-Lord derdi.

Kraglin etrafını kontrol ettikten sonra Peter'ın odasına girdi ve çok da fazla eşyası olmayan gencin odasını kurcalamaya başladı.

Peter'ın fotoğraf dediği kağıt parçası, değersizdi bunu almak bir işe yaramazdı. Es geçti ve yerdeki çantayı kucağına çekerek içini kurcalamaya başladı.

Walk-mani almayı düşünen Kraglin duraksadı ve "Bu kadar kötü değilim annesinin son hatırası," diyerek walk-mani çantanın içine geri attı.

Tam da o sırada ses çıkartan bir başka cihazı fark eden Kraglin cihazı eline aldı ve etraflıca döndürdü. Bir ses daha yükselmiş, üstündeki minik lacivert kısım parlamıştı.

Koyu renk yazılar ve zarf simgesi vardı. Simgenin yanında Anthony yazıyordu. Bu harfleri Peter dünyadan çekildiği zaman öğretmişti Kraglin'e. Kraglin hafifçe gülümsedi ve "Bu değerli bir şeye benziyor," dedi, ardından da ekledi. "Walk-mani kadar da kıymetli değil hem..."

Cihazı cebine atarken, hızla Peter'ın odasından çıktı ve kendi kamarasına doğru koşmaya başladı. Belki bu cihazı Xandar'da kara borsada satabilirdi böylece ödeşmiş olurlardı.

Kıskıskıs
Peter telefonunu kaybetti, Anthony'nin çevresi onu dünyada tutmak için çabalamaya başladı. :')
Evren bu ikiliyi ayırıyor sanki.
Ya da sadece ben ayırıyorum :3

Hikayemi Öğreneceksin | starkquill✅Where stories live. Discover now