REEZOLVAREA PRIMULUI CAZ

4 0 0
                                    


 Dupa ce am ajuns la Cristi acasa am discutat despre ce s-a intamplat noaptea trecuta.Daca a vazut cineva ceva sau e implicat cineva am pus toate posibilitatile pe foaie si am plecat din nou la cautari.Am urcat din nou la cortul de unde disparuse Daniela.Ne imprasteasem in padure dar eu cu Nicoleta am ramas sa cautam in cort unde am gasit jurnalul si mobilul ei. I-am spus Nicoletei sa nu spuna ca am gasit ceva in cort pentru ca eram curioasa sa aflu mai multe despre ea mai ales ca se intelege bine cu Cristi.Dupa 6 ore de cautari au renuntat.Am ajuns acasa si am inceput sa ii citesc jurnalul unde a scris despre disparitia ei in padure si despre toate certurile cu parinti ei.L-am sunat in momentul acela pe Cristi si am hotarat sa mergem mai adanc in cadure unde ere o cabana parasita sa vedem daca e acolo.

-salut Cristi

-Salut Mara, ce faci

-Sunt putin obosta ca azi noapte incercam sa inteleg unde este mai exact.

-Pai si sti unde este?

-DA!Este la cabana parasita pe care am vazuto in poza de a facut-o Andrei cu drona

-Ok acolo mergem

Cand am ajuns in fata cabanei am tras aer in piept si am intat am vazut-o pe zos. Am cemat salvarea.Pana a venit salvarea eu cu Cristi am loat probe sa aflam ce s-a intamplat. cand venise salvarea am aflat ca a fost otravita.notez repede tot ce spune doctorul de pe ambulanta. Am hotarat cu Cristi sa baricadam ferestrere si usile ca nimeni aa nu poata intra in afara de noi pentru ca restauram cabanapentru ca era mare si era frumoasa

Dupa o luna am terminat de aranjat si am plantat niste flori afara am aranjat iazul si poteca

afara am facut un foisor cu o masa mare cu banci am pus 3 sezlonguri si 2 hamace 

afara am facut un foisor cu o masa mare cu banci am pus 3 sezlonguri si 2 hamace 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                       Cristi,Andrei,Dorin,Paul,Roxana.

                       Cristi,Andrei,Dorin,Paul,Roxana

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

               Nicoleta si Dorin

o vara de neiutatWhere stories live. Discover now