Tohle je tvůj bratranec aneb Nikdo v mém pokoji spát nebude!

25 1 0
                                    

11.7. - Čtvrtek,17:38                                                                                                                                                          Pohled Nessie:                                                                                                                                                                       Po zhruba osmi hodinách spánku jsem se probudila v mojí milované a úžasné posteli. Učesala jsem se a převlékla do tepláků a volného trika, prostě pohodička. Z obýváku se pořád ozývaly hlasy, neměla jsem chut se s někým bavit,ale pro to pití a jídlo jsem si musela zajít. Měla jsem totiž hlad jako vlk. 

,,No, a pak jsme se vrátili.'' dokončila větu moje tetička Sabina. ,,No, takhle dlouho spát ještě k tomu odpoledne, že se nestydíš.'' spustila moje máma hned co jsem za sebou zavřela dveře od pokoje. ,,Včera jsem spala jen tři hodiny.'' oponovala jsem jí. ,,No dobře, chápu. Mimochodem dnes tu přespí teta s bratrancem.'' řekla mamka. ,,Ale kde budou spát?,, zeptala jsem se. ,,Takže bratranec za chvíli dorazí, a bude spát u tebe v pokoji samozřejmě že na matraci.'' podívala se na mně mamka znovu. ,,Ale dneska nemůžu,musim do práce.''řekla jsem. ,,No a to vadí?'' zeptala se znovu. ,,Jo to teda vadí.,, řekla jsem nesmlouvavě a šla si sednout do pokoje k počítači. 

11.7. - Čtvrtek,20:04                                                                                                                                                         Pohled Nessie:                                                                                            

  ,,Tak já jdu.'' řekla jsem směrem k lidem co seděli na sedačce. ,,Kam jako?'' zeptala se mamka. ,,No jdu do práce.'' řekla jsem a zamkla svůj pokoj. ,,Jo a mimochodem, vrátím se ráno a v mém pokoji nikdo spát nebude.'' a strčila klíček od mého pokoje do kapsy mojí černé kožené bundy. Naštěstí je jediný v domě. ,,No to teda bude.'' podívala se na mně mamka přísně, to už jsem ale já vidět nemohla protože jsem za sebou zabouchávala dveře domu. 

***********************************************************************************************Taaaaak jo, tohle je nová kapitolka trochu delší, snad se líbila a ahoj. (272 slov)

Střihač w/M-Team,DorisWhere stories live. Discover now