Toto je normalne že UNBELIEVE

12 4 0
                                    

Moja novinka nenechala na seba dlho čakať. Zaira vyzvedá ako nechápavá mrľa a keď sa to konečne dozvie srdce jej praská ako hvízdajúce červy. Ty mrcha a PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESK!!!!! takú facku mi nedal ani Aro po jeho poprvé. Stále nabúchaný od Zairi. Eej! Bisťu.(Zairine slangi mi znepríjemňovali môj skromný živôtik)
,,Ako si len mohla!" Začala ma švacať 300Vl obuškom a ja akože au au že ma to boli. Tak ja kňučím že dosť vzhliadam k homofobom ale ona nič.

Zrazu príde on. Ten sexi čvirik. Oh môj drahý bezbranný mlok. Ani nevieš ako som rada že ťa vidím. Táto uštipačna strynka sa má snažila rapenuť. ,,Ako pardón mladá dáma!"povie úchylne..........................................................................
...
....
   .
....
...
..
..
...
...
...
..
...
...
...
...
..

No veď preto a to som len o 19874 rokov starší než ty, ty oštinoha.
Možno by som dokázala prerušiť panenstvo 2× za deň ale to u mňa mohol byť len sen.  Felix ma ,,objal" akoby dusil nájomného vraha s umeleckým menom vlhký jofré (čítaj  WETY ŽOFRÉ)

V nasledujúcej epizóde sa Maise Black popasuje s obludami ako ochechula Richie, kopťuha Layla, zubatá Nikoleta ale aj priteplený  básnik Omaštek.

PokazenyHydrant
maise_volturi_
lentilka17
ZairaRagoshi














You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Volturi familyWhere stories live. Discover now