Capitolul 6

103 5 1
                                    

Nu mai putu sa se tina pe picioare si cazu in sejut.Nu vroia ca asta sa se intample,ca el sa o vada asa,plina de sange de acum uscat si plina de taieturi.Nu merita ca el sa vada asta.Nu vroia ca el sa sufere pentru ea asa cum ea o facea.

"Jo,ce ai patit?"intreaba ingrijorat punandu-se si el jos langa ea.

"Harry,te rog pleaca."spune neputatnd sa se uite la el.

"Poftim?"spune vizibil afectat de ceea ce tocmai i se ceruse.

"Harry,te implor,pleaca,lasa-ma singura,prefate ca nu m-ai cunoscut.E cel mai bine asa."soptise.

"Nu!Nu o sa te las chiar daca tu imi ceri asta!"spuse putin mai tare decat ar fi trebuit.

"Harry,nu intelegi!"riposteaza imediat Jo."Nu intelegi nimic!Nu stii in ce te-ai bagat,pardon in ce te-am bagat cand te-am lasat sa ma ajuti!Pentru mine nu mai exista speranta,nu o sa trec peste toate si doar sa fiu fericita,niciodata nu voi mai fi,pentru ca,da recunosc,am fost fericita cand eram cu tine in parc dar dupa tu ai plecat si pur si simplu toate au revenit si nu am mai putut rezista si doamne,m-am gandit ca e mai bine sa stai departe de mine pentru ca eu oricum nu o sa-mi tin promisiunea si o sa ma mai ranesc pentru ca asta sunt eu si nu vreau sa-ti bati capul cu mine,deci mai bine pleaca acum."spuse repede in timp ce se ridica si isi trase manicile in jos,uitandu.se drept in ochii verzi ca de smarald.

"Jo,eu pe tine te-am ales si imi place alegerea mea.A fost alegerea mea ca sa stau cu tine,sa-ti cunosc povestea,sa te ajut si inca o data iubesc alegerea facuta,pentru ca asa te-am descoperit pe tine,o fiinta extraordinar de frumoasa si de puternica.Speram ca si tu sa fii multumta cu alegerea ta,dar vad ca m-am inselat,dar stai linistita,nu ma intereseaza.Tot ce ma intereseaza esti tu si chiar daca tu nu ma vrei prin preajma eu voi fi mereu aici,pentru ca ar fi o adevarata placere sa am inima franta de tine."spune nepierzand contactul cu ochii ca de azur a lui Jo.

"Harry..."atat putu sa spuna si apoi izbucni in plans.Imediat o lua in brate,ea punandu-si capul in scobitura gatului lui."Imi pare rau.."sopti.

"Shh..e ok."o asigura el in timp ce o mangaia usor pe par.

Statusera ceva timp asa pana cand Jo se linisti si se dezlipise de el.Ochii lor se intalnira dinou,apoi Harry se apleca si o pupa pe frunte.

"Te iubesc surioara."

Jo simti cum inima i se rupe in mii de bucatele si ca cineva calca pe ele fara pic de mila.Simti cum o lacrima cazu pe obrazul ei fierbinte.

"Si eu te iubesc,Harry."spuse cu greu,cuvintele parand niste pietre de moara.

"Deci,de ce ai venit aici?"spune stergandu-si lacrima

"Pai mama a facut nuste prajituri si m-a trimis sa iti aduc si tie."zambeste inocent luand pachetelul alb pe care Jo nu il observase.

"Oh.Multumesc." zambeste la randul ei.

"Sper sa iti placa,am contribuit si eu.Defapt eu doar am venit cu idea sa faca prajituri si mda.."ii zambeste trecandu-si o mana prin parul cret.

Jo chicoti si duse pachetelul in bucatarie reintorcandu-se apoi la Harry care deja se facuse comod pe canapea.

"Si Jo,unde e mama ta,adica e cam ciudat sa nu fie acasa la ora asta."

"Pai,si-a gasit un job in Bradford si eu voi sta singura de duminica pana vineri seara."ii explica uitandu-se fix in ochii lui.

Da din cap in semn de aprobare si zambeste.E asa de frumos,nu pot sa cred ca l-am facut sa sufere,isi spuse intristandu-se.

"Pai,cred ca ar cam trebui sa pleci,adica maine avem scoala si mna.."spune redepe sperand ca el sa vrea sa mai ramana dar fu dezamagita cand el o aproba si iesi pe usa,nu inainte de a o pupa pe frunte de nopate buna.

Jo fugi repede in camera ei si se puse in pat.Inca o zi grea,o zi pe care si-o va aminti. Tot corpul o durea,mainile si picioarele parca ii pulsau.Se ridica cu greu din pat si se duse la baie si isi dase drumul la dus.Se dezbraca usor incercand sa nu atinga zonele dureroase,dar fara succes,aceastea fiind peste tot. Dupa ce daduse toate hainele de pe ea jos lasa apa calduta sa o curete. Credea ca asta o va face sase simta mai bine dar rezutatul fu altul.Fiecare picatura de apa care o atingea i se parea ca pe ea cadeau ace.Repede se spala de sangele uscat si iesi invelindu.si corpul maruntel intr.un prosop.Se intoarse in  camera ei si isi verifica telefonul.11. E destul de tarziu,isi spuse. Se schimbabase in pijamale si inchise ochii.Tot ce se intamplase i se derula in fata ochilor ca un film. Daca nu ar fi fost personajul principal nu ar vrea sa vada filmul asta.Isi deschise imediat ochii cand isi dadu seama ca telefonul ei vibra. Luase micul aparat in mana si vazu ca are 2 mesaje.

"Noapte buna Jo.Te rog,de acum inainte,daca te simti singura,vrei sa vorbesti cu cineva sau nu stiu,simti ca nu mai poti,suna.ma,da.mi mesaj,dar te rog,nu te mai rani.Asta te distruge si pe mine si pe tine,te implor."

"Te iubesc sis"

Ambele erau de la Harry.Lacrimile deja erau prezenta si se prelingeau pe obrajii rosii a lui Jo.

"Promit.Te iubesc."ii trimite inapoi.

De ce ii facea asta?Ba nu,de ce isi facea asta?De ce ii spune ca il iubeste?Oricum el nu simte la fel,el a spus-o ca e doar o sora.Atat.Nimic mai mult si trebuia sa se obisnuiasca dar nu putea cand el ii zicea mereu ca o iubeste si cand vede ca ii pasa de ea.Nu putea renunta la el.Nu trebuia.

RecoveryWhere stories live. Discover now