Capitolul 1 - Kira, veriga slaba a familiei

51 10 8
                                    

Mai trebuie corectat capitolul dar sper sa va placa!

— Nu crezi că sunt cam multe bețișoare parfumate? Întreabă Aris ușor deranjata de metodele mătușii sale de a parfuma casa.
— Niciodată nu sunt prea multe. Și tu? Ce stai cu mâna în șold? Zise Kira uitându-se la nepoata ei ciufuta.
— Zici ca te apuci să baricadezi casa de vreo invazie extraterestra, doar că folosind bețișoare parfumate, o fi extratereștrii alergici la ele? Zise Aris pierzându-și dorința să mai doarmă.
— Tu umorul ăsta îl ai de la mine, zise Kira dând foc la al patrulea bețișor din sufragerie. În plus, care e problema ta cu ele?
— Ma cam sufoca noaptea, ori vine un miros de merișoare ori de niște plante dubioase... exagerezi cu ele.
—  Bine, cum zici tu. În curând vin părinții tai sa te ia. Uneori am senzația ca oamenii aia nu prea ma înghit. Zice Kira băgându-și bricheta în buzunar și îndreptându-se spre Aris sa o îmbrățiseze.
— Nu mai spune asta, zise Aris lipindu-se de mătușa ei. Doar mai comentează cu privire la job-ul tau "ieșit din comun".
— Sunt terapeut, asta fac eu. Pun bețișoare și ajut oamenii.
— Da dar e ciudat modul cum o faci. Ai mei îmi spun ca ești vrăjitoare. Zice Aris către mătușa ei.
— De la niște plase de vise prinse la usa? Râde forțat Kira. Nu îi mai lăsa să îți bage toate tâmpeniile în cap și schimba-te, sper sa mai treci pe la mine curând... Aris dăduse din cap și se duce în camera sa se schimbe. Kira își face un ceai și se aseaza la barul lor din bucătărie. O iubea mult pe Aris deși nu apuca sa o vada prea des. Ea avea 23 de ani și fugise de acasa la 16 ani iar acum de 2-3 ani s-a găsit cu sora ei, respectiv mama lui Aris, care nu prea o agreează.
      Uneori când părinții fetei pleacă înafara țării din cauza afacerilor, o lasa la ea deoarece le e frica sa nu stea singura acasa. Dar și felul cum fac atunci când trebuie sa o ia de la ea...
*cioc cioc* Kira se duce la usa și își vede sora împreuna cu soțul ei.
— Unde este Aris? Zice femeia cu ochii mari și albaștrii.
— Vine acum... ai răbdare. Zice tânăra stand în tocul ușii.
— Sper ca nu ai aburit-o cu tâmpeniile tale, zice femeia uitându-se după Aris.
— Tâmpenii pe care și tu le făceai? Ce om spiritual se retrage și încearcă sa își șteargă capitolul acesta atât de brutal? Zice Kira pe un ton ridicat. Vocea lui Aris ce striga de pe scări întrerupe privirile date ca la usa cortului  dintre cele doua femei. Aris își ia în brate părinții și este grabita în mașina. Kira închide usa casei suspinand și se pregătește de o noua zi. Cu cât treceau zilele cu atât era mai stresată. Silverlord se întoarce.

Acesta e și primul capitol, sper sa va placa. Aceasta este a 6-a încercare de carte pe care vreau sa o scriu și pot sa spun ca este o carte destul de buna. Tot ce va sfătuiesc este sa o citiți în continuare deoarece merita să îi acordați atenție. Este o carte plina de informații utile în viata de zi cu zi.

Whaity și înfrângerea lui Silverlord  Volumul IWhere stories live. Discover now