2 |az út túloldalán

629 16 7
                                    

Cím: Az út túloldalán (megváltoztatható)

Kategória: romantikus

Karakterek: Elizabeth és Zed(persze ez is kicserélhető, csak annyit kérek, hogy legyen valami különlegesebb név, mint mondjuk Emily és Adam. Remélem értitek a célzást;) )

Leírás: "Az út túloldalán megpillantottan az új szemközti szomszéd srácot. Éjfekete haja, világoszöld szeme, tökéletesen ívelt arca, a stílusa egyből belopta magát a szívembe. Az ő tekintete is rám tévedt, majd elmosolyogva kacsintott és tovább ment. A szívem hevesebben vert, mint eddig soha, és akkor még nem is tudtam, hogy az ismeretlen szomszéd srác az oka.

Elisabeth mindig is az a lány volt, aki szorgosan tanult az iskolában, segített az anyukájának vacsorát készíteni, önszántábol takarított, mindenkivel jóban volt.

Zed pedig az a srác volt, akitől féltek az emberek, mindig épphogy átcsúszott a szemeszteren, folyoton a rosszat keresi.

Egy egyszerű mindennapi találkozás után, a két fiatal sorsa hihetetlen módon egy útra tér.

Egy árva pillantás. Egy mosoly. Egy kacsintás. És minden megváltozik Elisabeth és Zed életében."

Megjegyzés: Ezt írtam a könyv leírásához, gondolom innen leesett, hogy a két szereplő szemközti szomszédok.

Elég hülyén néz ki amit feljebb írtam, de én valahogy úgy képzeltem el, hogy a lánynak megtetszik a fiú, viszont a fiú csak kihasználja. És persze, mint mindenhol, együtt lesznek, viszont amikor a lány rájön, hogy a fiú kihasználta (nem tudom milyen módon) otthagyja.

Na és persze nem muszály ezt a leírást használnod. Csak szimplán könnyebb volt számomra kimásolni, minthogy leírjam ugyanezt máshogy xd

Szemszög: a lány szemszögéből gondoltam, de ahogy neked kedvezőbb

Státusz: elvihető

Ötletek Tárháza - ᴘʟᴏᴛ ꜱʜᴏᴘWhere stories live. Discover now