Část dvanáctá.

1.3K 53 3
                                    

Brečela mi do ramena. Zajímavý brečí a přitom vypadá ještě pořád roztomilé.
Nechápu jak mi mohla omotat hlavu.
Držel jsem ji pevně a dlouho tak aby se uklidnila.

,,Kde jsi byl? Neozval si se mi, nevěděla jsem co mám dělat a zároveň jsem se o tebe nehorázně moc bála." Řekla po chvilce.

,,Byl jsem pryč abych se vzpamatoval čeho chci dosáhnout."odpověděl jsem ji.

,,A myslím že bude lepší když se už nesejdeme." Pokračoval

,,Ale.. Dominiku.. " připadala mi více smutná než předtím.

,, Musím to udělat, jelikož bych ti jen překážel. Jsme úplně rozdílný a myslím že bude lepší když se držím od tvého života dál. "

,,Proč tak tedy přijdeš? Abys mi řekl že mě miluješ a potom mě poslal zas do hajzlu? Fajn, běž.. stejně je to to co chceš." Vztekala se a přitom brečela. Já ji jen objal a potom beze slova jsem odešel.

Rok později.
Věnuju se teď více hudby a připadá mi že milionplus Dělá poslední dobou velký pokroky. Už mám větší popularitu v Česku což mě těší. Šany ani Lucy jsem už za ten rok neviděl a upřímně mě už ani nezajímají stejně jako Jakuba kterého přitahovala Lucy. Oba jsme už dlouhé lety kámoši zkrátka jsme bráchové. Slíbili jsme si že už do žádného blížícího vztahu nejdeme.
Už se cítím líp a začínám se zvykat na ty děvky kteří mě přitahují jen s jednou myšlenkou. Ale též jsme se všimli že bez chlastu a hulení už nedožijem. Tím pádem přišel Jakub s nápadem že by mohla konečně začínat Rehab trip tour. Já se tedy šel připravit a odjíždět by se mělo už ta dva dny. První zastávka Jablonec.

Tak zase to šlo všechno do hoven xd

Nasad si ty Sluchatka!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz