-1-

14 4 3
                                    

'Hayatım, hayallerim, her şey en baştan yok olmuştu benim için..en baştan her şey..

-YIL 2013-

Yine benim için normal günlerden biriydi..Her zaman ki gibi bir kahvaltı yaptım.Annemler işlerinden birini buradan hep büyük kuzenimin yanına bırakıyorlardı..A gün o kadar ki her şey normaldi.Tüm çocuklar gibi çocukluğumu yaşıyordum, gülüyordum, koşuyordum, parka gidiyordum, doğdu yapabileceğini her şeyi yapıyordum ama gün..işte o gün hayatım oğlum buldu sanki.Nefes almak istemedim..Ne oldu merak ediyorsun değil mi? Ne oldu da ben bu hale geldim..ne olmuş olabilir de ben ben olmak istemiyorum?

O günü hatırlamak bile acı veriyor aslında..Bağıra bağıra ağlamak istiyorum.Çünkü içimden sessizce ağlamaktan bıktım.Beni yanına çağırdı,oyun oynayacağımızı söyledi kim tahmin ederdi ki 'YAŞASIN' çığlıklarımın 'BIRAK' çığlıklarıyla biteceğini..hiç düşünmemiştim.İşte o zaman çocukluktan çıktığıma eminim.İlk başta üzerimdeki kıyafetlerin bozulduğunu söyledi ve düzelteceğim dedi..İlk hissettiğim şey soğuk elleriydi..Beni kirleten eller. İleri gideceğini anladığım an 'bırak' diye bağırmaya başlamıştım..Ama şimdiki gibi duyan yoktu çığlıklarımı..Ama küçücük bedenimle ne yapabilirdim ki?Bir düşününce o benim küçücük bedenime nasıl bunları yapabildi ki?

Benim çocukluğumu elimden aldılar..Böyle büyüme mi olur ? O zamanki gibi şimdi de kaldıramıyor küçük bedenim ne kadar büyüsemde eskisi gibi zayıf bedenim bunları kaldıramıyor..

Daha da yaklaştı bana, ne göz yaşlarım ,ne de çığlıklarım durdurabildi. En kötü olay hariç nerdeyse hepsini yaptı bana.Sonra da susayım diye telefonunu verdi.O oyunu hala hatırlıyorum. Bu kadar şey olduktan sonra sadece oyun mu? Benim hayatım bitirdikten sonra sanki ödülmüş gibi bir telefon oyunu mu? Ruh hastası olmamın bir diğer nedeni budur belki.Telefon oyunu...Tanrım delirmemek için zor tutuyorum kendimi. Gerçi benim ile konuşan insanlar çoğunlukla; Deli,manyak,psikopat vs. deyip duruyorlar. Belki de haklıdırlar..Telefonu ağlayarak alıp yavaşça tekrar bıraktım..O zamanlar için tek istediğim annemdi..Evden kaçtım ve kendi evime gidip saatlerce ağlamıştım.İçimden rüya bu diyordum.Hatırlıyorum da,rüyamda elindeki pamuk şekeri almışlardı.Öyle düşünmeye çalıştığımı hatırlıyorum..Ne kadar farklı şeyler oysa ki.Ama öyle düşünmek o zaman için bana iyi geliyordu..Pamuk şeker bendim,pamuk şekeri de çalan,yok eden o'ydu.

İşte böyle başladı hayatımın, her şeyimin mahvolması.

Çünkü bu ' benim hikayem.'


Anneme hiç bir şeyi anlatamıyordum.Belki de korktuğumdandır..Bilir musunuz? Annem hala bunu bilmiyor.O gün o kadar ağladım..hiç mi fark etmedi diyenleri duyar gibiyim..O kadar yüzümü yıkadım ki bir de o gülümsemem vardır yüzümde..fark etmedi. Sonra.. ondan çok korkmaya başladım.Adımı söyleyince ağlayasım geliyordu.Gerçi hala öyle..

En acı verici şey hatırlamak ama unutmamak..Bunları düşününce ağlamaya başlamamı normal karşılarsınız.Ağlıyorum,her gün..ama gecenin karanlığında çünkü tek sığınağım sanki o siyah kendim gibi..zorla gülen hep gülen gibi gözüken ortasında ışık bulunup ama her tarafı karanlık..siyah.Ama biliyor ki o tek aydınlatan şey giderse yerini siyah..kapkaranlık alan kaplıyacak işte..ben onu istiyorum.Çevremi düşünmekten o karanlığa sahip olamıyorum.

Ya insanlar..insanlar bana soruyorlar neden mutsuzsun neyin var neden gülmüyorsun? Demek istediğim şey 'Acılarım o kadar büyüdü ki onları görmenizi istiyorum..dilim varmıyor görürsünüz diye düşünmek istiyorum daha doğrusu düşünüyorum' Bunu demek yerine başım ağrıyor deyip geçiştiryorum. İnsanlara yalan atmaktan bıktım,hep yalnız kalmaktan..her şeyden bıktım.Terk edilmek..insanlar beni hep terk ediyor. Ya intihar ediyor ya da gidiyorlar..

Buna alıştım.

                            İntihar etmenin saçma bir şey olduğunu biliyorum fakat bazen dayanamayıp düşünüyorum..kendimi öldürmeyi.Ya bir uçurumdan atlayarak..ya da onlarca hap içerek..Tek istediğim ölmek..Hiç kimseyi düşünmeden ölmek,ama biliyor musunuz ben ne kadar bencil olsam da gitmeyi göze alamam, yarı yolda bırakamam ancak olmuyor gidemiyorum..

                                                                                                                                                -Devam edecek-

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 12, 2023 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

BENİM HİKAYEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin