6. Sunt Confuz

1.1K 58 39
                                    

Era dimineață. Eram în pat, învelit pana în gât, transpiram din cauza căldurii. Dintr o data am fost lovit de amintirile de ieri. Eram în cada, ma scufunda, având o senzație de amețeală. Cum am ajuns aici?
Ma pierd în gânduri și dea ea după aceea observ un plic la capătul patului. Era negru și scria cu rosu pe el
Pentru Tyler. Și er stampilat cu un sigiliu de ceara cu litera,, E''
Deschid plicum ca mai apoi sa vad.
,, Dragul meu, știam ca ești prostuț, dar în halul asta. Sa ma întarati, sa te car în brate ca fiind premiul meu cel mai mare, sa trebuiască sa te frec cu prosopul ca să te usuc și sa te îmbrac. De ce îmi faci una ca asta? Ca eu ar trebuii sa te dezbrac, sa te fac sa gemi pentru mine, sa te simt cum ma înconjori. Nu ieșii din vreo 3 zile din casa. Nu ma voi mai putea abține. Cu dragostea cea mai mare pe care ți o port E''

Scrisul începea sa îmi fie vag cunoscut, dar nimic. Îmi era frica, ce psihopat ar venii în capătul lumii unde sunt cabane și alea din 3 km în 3 km. Cineva ma urmărește și trebuie sa fac ceva. Nu ma voi putea apăra în caz de ceva. Frica punea stăpânire pe mine.

Am fugit în șifonier, mi am luat niște pantaloni scurți negri, ha, îmi rămăseseră puțin mici îmi ajungeau doar cât sa acopere fundul și puțin din coapsă, Un maieu alb și am început sa alerg prin pădure.
Nu aveam o direcție exactă. Dar un lucru știam, cuțitul luat de acasă îmi va fi de folos atunci când psihopatul nu se va putea abține.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 07, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Jocul Seducţiei (Yaoi +18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum