20 saker om mig, jaooo :D

2K 74 42
                                    

 VARNING: DETTA ÄR INGET KAPITEL ;)

Halloj!

När @lollowemlen frågade vad jag hette insåg jag att ni inte vet något alls om mig.. Så jag tänkte "Varför inte vara den sista på hela jordklotet som gör 20 saker om mig?" såå.. Här är jag, och här kommer 20 saker som du kanske vill veta om mig :D

1: Jag är en tjej och mitt namn börjar på E, och jag har aldrig skrivit ut hela mitt namn här ;)

2: Jag är en tomboy (väldiiigt mycket), och jag har blivit kallad det i hela mitt liv :D

3: Jag ska klippa mitt hår kort i helgen, så jag kommer se exakt ut som en kille :D (Och jag klär mig som en kille också, hehe).

4: Om jag var tvungen att sätta något slags märke på mig själv om min sexualitet så skulle jag säga pansexuell, men jag gillar mest tjejer (och det är bara en person IRL som vet det)..

5: Jag älskar tumblr så sjukt mycket, det är mitt liv.

6: Jag älskar att prata med folk, så #KännDigFri att skriva till mig när du vill!

7: Jag märker inte om du kallar mig kille (och jag är INTE transgender, har kanske bara umgåtts för mycket med killar och blivit van med att folk säger "Bror"?)

8: Jag ritar prideflaggan överallt där folk inte märker.

9: Om du ger mig choklad är det 95% chans att jag kommer älska dig för evigt.

10: Jag har i hela mitt liv haft mycket mer killkompisar än tjejkompisar, och jag har aldrig sminkat mig eller målat mina naglar :O Första gången jag fick tjejkompisar var i fyran, innan det hade jag bara umgåtts med killar.

11: Jag överanvänder ":D" gubben alldeles för mycket.. 

12: Älskar att se folk le eller skratta på grund av mig, det är något av det bästa jag vet.

13: Om minioner skulle finnas på riktigt skulle mitt liv vara så sjukt komplett.

14: Jag älskar allt som har med Marvel och superhjältar att göra :D

15: Min favoritfärg är mörkblå.

16: För varje ny följare, kommentar eller röst , så flippar jag ur totalt och fangirlar så sjukt hårt.

17: Jag blir sjukt obekväm, nervös och rädd om någon frågar om jag har en pojkvän, eller hur min drömkille ser ut, eftersom att jag mest föredrar tjejer, och oftast inte tänker på killar på det sättet.

18: Jag har tre syskon (två systrar och en bror), och alla dom är vuxna. Mina systrar har egna familjer nu.. (Jag är en "sladdis" (när jag föddes var mina syskon 16, 14, och 13 år), du skulle bara veta hur jobbigt det är att höra det så ofta av gamla tanter som bah "Jasså här har vi då sladdisen dåja!")

19: Den enda filmen jag någonsin i hela mitt liv har gråtit till på en bio är The Fault In Our Stars, (grät dock inte till boken).

20: Jag är en såndär djup person som vill att alla runtomkring mig ska må bra, vilket gör att jag själv ganska ofta faller riktigt hårt och går sönder.

Hoppas ni fick reda på liite mer om mig nu i alla fall! Angående om att klippa mitt hår, så ska jag göra det på söndag och jag är så jävla peppad!!!

Mår ni bra? Om ni vill skulle det vara roligt att läsa några saker om er också, så du får så sjukt gärna skriva typ tre saker om dig själv i kommentarerna! :D

Kram :D <3

(*skrivet ca. 1 år senare*: Allt det jag skrev här stämmer verkligen inte in på mig längre. Jag skrev det här under den tiden som jag inte accepterade mig själv, jag skrev det när jag vägrade att inse vem jag var. Jag har vetat att jag egentligen är en kille i hela mitt liv, men jag accepterade det inte förrens mycket senare efter att jag skrivit det här. Jag kom ut som transsexuell senare, det kommer upp som ett kapitel senare, där förklarar jag allt.)

Varför stirrar han på mig? (boyxboy)Där berättelser lever. Upptäck nu