Kapitola osmá: Město na K

22 0 0
                                    

1.6.2019 , Nějaký čas, Tallin, mezinárodní letiště: Naši hrdinové dolétli do Tallninu. Poté co vystoupili z letadla se Syndův brácha celkem oprávněně zeptal: ,,Jak se vlastně dostaneme do Kun....'' ,,EHM'' přerušil ho Synda. ,,Dobře do města na Kááááááááá'' řekl důrazně Syndův brácha. ,,No stress, v autopůjčovně kousek od letiště jsem nám zařídila dvojkovou Oktávku, takže klidný spánek'' říká Anča. ,,Aha'' říká Syndův brácha

O pár hodin později: Naši hrdinové si úspěšně vyzvedly Octavii a vyrazily do města Kunda. Tam si zařídili ubytování v místním ''hotelu'' a byli rádi že konečně dorazili do cíle.

2.6.2019 , 4:22 , ''Hotel'' : Všichni až na Anču spokojeně spí. Anča ale evidentně jako jediná ví že sem nejeli za turistikou ( navíc v tomto městě toho stejně moc není), ale za důležitým úkolem. A tak postupně vzbudila Syndu a Majkyta, bráchu ne, jelikož chce aby o ničem nevěděl. Majkyto se nechal vzbudit docela v pohodě, ale se Syndou byl tradičně problém. No, nakonec se na půl probudil. ,,Co je ku*va?!'' říká naštvaně. ,,Musíme přece řešit náš DŮLEŽITÝ úkol, říká Anča'' ,,Chceš říct ''důležitý'' úkol'' říká Syneček. ,,Shut up!'' řekla Anča. ,,Pche'' říká Syneček. ,,Přestanete se laskavě hádat? Já chci ještě spát, takže honem'' říká Majkyto. ,,Takže, dle instrukcí z naší milované kazety, se máme zítra ve dvě ráno dostavit na tyto souřadnice'' říká Anča a ukazuje je zapsané v poznámkách na mobilu. ,,Vau, jak dramatické'' říká sarkasticky Syneček. ,,No, dala jsem ty souřadnice do Google Map a zjistila jsem že to je kousek za městem u silnice'' ,,No bezva, třeba tam poznám nějaké místa z ETS 2'' říká Syneček.

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTE

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 21, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kterak se Syneček, jeho brácha, Anča a Majkyto rozhodli vyrazit do Estonska.Where stories live. Discover now