13.31 Saat Anlamı

12.2K 59 8
                                    

İçi içini yiyor ya kabul etmezsen!!!

     Uzun yıllardır beklediğin o an artık kapında. Hayat arkadaşın sana evlenme teklifi etmeye karar vermiş. Veya flörtün seninle artık sevgili olmak istiyor ama bir sorun var, ya sen kabul etmezsen? Acilen onu istediğini ona hissettirmen gerekiyor. Ama nasıl?

     Diyelim ki siz henüz flört aşamasındasınız ama birbirinizden deliler gibi hoşlanıyorsunuz. Sen ona yanmışsın, o sana. Ama bir türlü birbirinize açılamadınız, inatçı keçilersiniz ya iki taraf da birbirinden bekliyor.

    Sonunda o pes ediyor, sana açılacak, teklif yapacak ama korkuyor. Ya kabul etmezsen? Ya şimdiye kadar öyle böyle getirdiğiniz arkadaşlığınız da bozulursa? Ya bir daha hiç konuşamazsanız? Kısacası seni kaybetmekten deli gibi korkuyor.

   
       Ona onunla sevgili olmak istediğini hissettirmen gerekiyor. Yani sen ona bir adım atacaksın ve o sana koşarak gelecek. Peki ama nasıl yapacaksın bunu? Tabi ki anılar yaratarak. Akşamları birbirinizden ayrılacağınız da, ona seni eve bırakmasını söyleyebilirsin. Ya da onun yanında ne kadar heyecanlandığını ona hissettirebilirsin. Gittiğin yerlere onu da çağırıp, sürekli yanında olmak istediğini hissettirebilirsin. Senin de onu istediğini ona hissettir ki, sana daha fazla beklemeden yapsın şu teklifi.

     Peki evlenme aşamasında olanlar ne yapabilir? Yıllardır birliktesiniz, ya da aylardır belki çünkü gönül işleri bunlar, süresinden çok birbirinize olan sevginiz önemlidir. Karşı taraf teklife hazırlanıyor ama sizin bunun erken olacağını düşünüp kabul etmemenizden korkuyor. Ona onunla evlenmek istediğinizi bir şekilde hissettirmeli, onu ne kadar çok sevdiğinizi ispat etmelisiniz.

      Mesela otururken gördüğünüz bir çocuğu seversiniz, kuzeniniz falan varsa küçük onu da getirebilirsiniz. O çocukla ilgilendikçe onu izleyin ve sonunda ona, senden de ne kadar iyi bir baba olur, deyin. Hayran hayran ona bakmanız bile, teklif sürecini hızlandıracaktır.

NOT: Kendinizi neden bu kadar naza çekiyorsunuz? Besbelli işte ikinizde birbirinizi deliler gibi seviyorsunuz. Daha fazla uzatmayın da, bir an önce o hak ettiğiniz mutluluğa kavuşun. Saat falları tutar, sizin de deliler gibi beklediğiniz o romantik teklif geç kalmasın. Tek yapmanız gereken küçük bir adım atmak, gerisi çorap söküğü gibi gelecek.

ÇİFT VE TERS SAATLERİN ANLAMI (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin