20.20 Saat Anlamı

11.1K 59 46
                                    

Şu Anda Bir Başkasıyla Yan Yana!!!

Şu anda onun evinde bir başkasıyla yan yana oturuyor! Bunun amacı seni sevmediğinden değil, seninle yaşadığı bir sorundan dolayı böyle bir arayışa girmiş olabilir. Belki senin, onu sahiplenip sahiplenmediğini deniyor olabilir. Hani sen, onu alıp o erkeğin/kadının elinden kurtaracak mısın? Bunun sınaması içerisinde olabilirsin dikkat etmekte fayda var.

Eğer Erkeksen; Seni gerçekten sevmiyor olabilir, ya da başka bir erkekle seni deniyor, bakalım ne yapacaksın diye seni deniyor olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Sonuçta kadınlar sahiplenilmeyi seven varlıklardır. Ona sahip çıktığınızı ve onu koruduğunuzu her anında hissettirmelisiniz. Eğer karşınızdaki kadın bunu hak etmiyorsa bırakın gitsin.

Eğer Kadınsan; Erkeklerin genellikle cinselliği ön planda tuttuğunu belirtmekte fayda var. Erkekler (genelleme yapmak yanlış olur) ancak cinsel anlamda tatmin elde edemiyorsa başka kadınlara yönelebilir. En ufak bir sorun veya isteksizlik erkeğin başka bir kadına yönelmesini sağlar. Efendi ve düzgün erkeklerin günahını almayalım ancak erkeklerin çoğu böyle hareket etmektedir. Onu her anlamda mutlu ettiğinizden emin olun, kadınlar kadar erkeklerin de en önemli ihtiyaçlarından birisidir cinsellik.

😖😖😖

Durum kötü diyebilirim. Çünkü sebebi her ne olursa olsun ilk sorunda soluğu başkasının yanında alması hiç doğru birşey değil. Ömür boyu sorunsuz harika bir ömür geçiremezsiniz ki. Elbette sorunlar olacak. Bu şekilde denemelerle yada uzaklaşmalarla ilişki yürümez asla. Bence kendine yeni bir yön çizmelisin. Böylesi çok daha uygun olacaktır. Sorun olmadığı halde böyle bir deneme içine giriyorsa buda bir sorun. Ne anlamı var ne olacak gelip seni ordan alırsa. Güven böyle anlamsız denemelerle testlerle anlaşılmaz. Aksine kendisinin güvenilmez olduğunu gösterir bu. Ne yani sen başkasıyla oturuyosun bir şeyler yaşıyosun. Sevdiğinde gelip olmaz senin yerin benim yanım diyor seni alıp götürüyor ve ona güvenebileceğini anlıyorsun. Yok artık. Su saçmalığın daniskası olur ancak. Karşındaki böyle birisiyse dengesiz biriyle ilişkin var derim. Hemen arkana bakmadan kaç ordan yoksa çok canın yanar. Dupedüz seni aldatıyor işte...

ÇİFT VE TERS SAATLERİN ANLAMI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now