14.14 Saat Anlamı

11.4K 79 12
                                    

Barışmak İçin Her Şeyi Yapacak!!!

Sevginiz her ne kadar bağlayıcı olsa dahi mesafelerde girecektir. Küslüğünüz sevginizi azaltmaz aksine yaptığından dolayı kızarsınız. İçinizden hak ettiğini düşünür bir yandan da aranızın düzelmesini beklersiniz. Ayrılıklar beraberinde hasreti, özlemi, sevginin yoğunluğunu getirir. Endişe ve sevgi dolu halde karşıdan gelecek tek bir mesajı beklersiniz.

Karşılaşacağınız jestler, güzel sözler sizin barışmanız için olacak. Ufak bir hediye dahi barışmanızı sağlayabilir. Barışmak için arayacağınız yol aranızı düzeltebilir. Sorun ve sıkıntılarınızın üstesinden geleceği gibi rahat hissedersiniz. Sevgililer uzun süre küs kalamazlar elbet vakti geldiğinde barışırlar. Aşamayacakları sorunlar olmadığı gibi kalpler yumuşadığı zaman birbirlerine dönecekler. Saatler 14.14 gösterdiğinde ise aranızdaki küslüğe son vererek barış mesaj atmanızın zamanı geldiğidir.

Venüs Kızı; Her zaman sevebilir ama kalbi kırıldığında yalnız kalmak ister. Barıştan yana olduğunu gösterir ancak o şansı hak etmelidir. Aldatılmak gibi büyük olaylarda geri dönüşü neredeyse imkansızdır. Seven insan kalpten severek sıcak ve samimi davranır. Jestler hoşuna gider, hediyelere bayılır. En çokta sevdiği insanın kendisine iyi davrandığını görmek ister.

Mars Erkeği; Küstüğü zaman çok fazla dayanamaz. Kısa zamanda barışmak istersiniz, her ne kadar haksız olsa dahi barışmaktan yana hareket edeceksiniz. Sevginiz olduğundan fazla olduğundan dolayı olaylar karşısında sesiniz çıkmaz. Erkek olarak size düşen sevdiğiniz kıza sahip çıkmaktır.

ÇİFT VE TERS SAATLERİN ANLAMI (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin