20.bölüm♡

2.7K 184 27
                                    






Taehyung Jimin'e süpriz yapmak istiyordu. O yüzden evine film izlemeye davet ettiğinde sevgilisine proje ödevi olduğunu söyleyip onu kibarca reddetmişti.

Taehyung güzelce hazırlanıp kokularını sürdü. Ardından dışarı çıkıp Jimin'e güzel bir çiçek demeti aldı. Sonra markete gidip çokça abur cubur aldı, sabaha kadar sevgilisiyle film izlemek,sohbet etmek ve onu doyasıya öpmek istiyordu.

Jimin'in evine doğru keyif ve heyecanla yürürken yolda ağlayan bir kız çocuğu görmesiyle onun yanına gitmiş ve ne olduğunu sormuştu. Çocuk kaybolduğunu söylediğinde Taehyung ne yapacağını bilememiş onu en yakın karakola gidip teslim etmiş ailesini bulmalarını istemişti.

Taehyung karakoldan çıktığında saatine baktı epeyce zaman kaybetmişti. İnşallah Jimin uyumamıştır diyip hızla onun evine doğru yürümeye başladı.

Jimin'in evinin önüne geldiğinde Taehyun'un kalbi endişeyle atmaya başlamıştı. Kapı sonuna kadar açıktı ama ışıklar sönüktü. Taehyung hızla koşarak içeriye girip Jimin'e seslenmeye başladı. Ama içerden ses gelmiyordu. Taehyung hiç oyalanmadan direkt Jimin'in odasına girdiğinde kanlar içindeki sevgilisi ve Rose ile şok olmuştu.

Elindeki çiçek ve abur cubur poşeti sert zeminle buluşmuştu. Hemen Jimin'in yanına gidip onu sallamış uyandırmaya çalışmıştı ama lanet olsun ki uyanmıyordu.

Taehyung hemen ambulansı arayıp Jimin'in ellerini çözdü deli gibi ağlayıp Jimin'in ismini haykırıyordu.

5 dk sonra ambulans gelmiş Jimin ve Rose'nin kanla kaplı baygın bedenlerini hastaneye götürmüşlerdi. Ve Taehyung Jimin'in elini bir saniye bile bırakmamıştı ta ki sevgilisi ameliyata girene kadar...

Ve Taehyung ilk defa sevdiğini kaybetmek düşüncesinden deli gibi korkmuştu...


















1 Ay sonra


"Yah! Taehyung bu çorbanın tadı berbat."

Taehyung duyduğu milyonuncu kez mızıldamalardan birini daha duyduğunda sıkıntıyla oflayıp "Jimin-ah sana aşçıyım dediğimi hatırlamıyorum" diyip somurttu.

Jimin omuzlarını silkip "Hastaneden yeni çıkmış birine böyle mi davranıyosun Taehyung?" Diye sordu. Kaşlarını yalancı bir hayretle havaya kaldırmayıda unutmamıştı tabi.

Taehyung Jimin'in söylediği şeyle aklına gelen sevgilisinin kanlı görüntüleriyle üzüntüye kapılmıştı.

Jimin 2 gün önce hastaneden çıkmıştı Taehyung ise  onu hemen kendi evine getirip bakmak istemişti. Jimin ilkten itiraz etsede sonradan sevgilisine karşı çıkamamıştı. Ameliyatı cidden zor geçmişti ölümün kıyısına gelmişti ama şükür ki kurtulmuştu. O çok güçlü biriydi..

Rose Jimin'den daha iyiydi hastanede sadece 15 gün kalmıştı ardından onu da bakmak için Jennie kendi evine götürmüştü. Yani durumları gayet iyiydi.


Jimin sevgilisinin düşüncelere daldığını görünce elindeki çorba tepsisini yavaşça yanındaki sehpaya bırakmış ardından Taehyung'u kolundan tutup üstüne çekmişti.

Taehyung bu ani hareketle önce şaşkınca Jimin'e bakakalmış sonra endişeyle Jimin'in üstünden kalkmaya çalışıp "Jimin-ah daha iyileşmedin dikişli yerlerin acıycak" demişti.

Jimin Taehyung'u kendine biraz daha çekip dudaklarını birbirine değdirdi. Taehyung' da bu ani atmosferle gözlerini kapatmış dudaklarını Jimin'in dolgun dudaklarının üstüne bırakmıştı.

Jimin etkileyici bir ses tonuyla "Benim ilacımın sen olduğunu bilmiyo musun sevgilim?" Diyip elini Taehyung'un ensesine çıkartıp onu biraz daha kendine çekti. Taehyung duyduklarıyla daha fazla dayanamayıp elini sevgilisinin beline attı ve  dudaklarını yavaş ama sert bir şekilde öpmeye başladı. Öpüşmelerinin sadece 10. Saniyesine gelmişlerdi ki Jimin Taehyung'u üstünden itmiş yere atmıştı.

Taehyung şokla kafasını kaldırıp koltuktaki Jimin'e bakarken Jimin sırıtıp "Hasta insandan faydalanmaya utanmıyo musun Taehyung?" Diye sordu. Ve Taehyung bugün bilmem kaçıncı kez göz devirmiş düştüğü yerde kollarını birbirine bağlayıp çocukça somurtmuştu. Sonra ise dayanamayıp Jimin'e bakıp gülümsemişti. Jiminde ona karşılık gülümsediğinde gülümsemeleri kahkahaya dönüşmüştü.

İkiside çok mutluydu. İkiside birbirlerini kaybetmekten ölesiye korkmuşlardı ama şuan birlikte ve mutlulardı önemli olan da buydu zaten...



Bölüm Sonu...




Güzel bir bölüm oldu sanki ya?

Hatalarım varsa affedin♡

Good Boy (Vmin İnstagram)Where stories live. Discover now