Mutasyon

75 15 3
                                    

Yaratık kayboldu ortalıktan.Bekledim ölen adamın başında.O da ne? Adam hareket etmeye başladı.Ayakları kısalıyordu nasılsa.Dört ayak üzerine çıktı.Koşmaya başladı.Daire şeklinde dönüyordu.Döndükçe şekli değişiyordu.Teninin rengi,yapısı,kulakları,tırnakları.Her yeri değişiyordu.Çok hızlandı birden.Aniden duruverdi sonra.O yaratığa benzemişti.Demek böyle oluyordu her şey.Nasıl kurtulacaktık bu yaratıklardan.Kana susamışlardı bunlar.Biraz sonra kolunu ısırdı.Kendi kanını emdi.Güç geldi sanki birden.Isırdığı yer hemen iyileşti.Yaraları çok çabuk iyileşiyordu. Her seyi yok etmeye odaklanmış bir yaratıktı âdeta.Yaratığı takip ettim..Çok hızlı hareket ediyordu.Bir mağaraya girdi.Bekledim,bekledim.Fakat içerden çıkmadı.İstemsizce hareket etmeye başladım.O kadar hızlandım ki.Bedenimi görebiliyordum.Yavaş yavaş yaklaşıyordum bedenime.Aniden bir şey oldu.Uyandım.Rüyaydı sanki.Kalbim yerinden fırlayacak gibiydi.Astral seyehate çıkmış düşüncesi geldi içimden.Fakat bu kadar kolay olamazdı.Bu nasıl bir şeydi?Yaratıkların yaptıkları gerçekmiydi acaba? Gerçekten orada bulunmuşmuydum?Kalktım yataktan.Kapıya doğru yöneldim.Çatıdan sesler geliyordu.Çatıda bir şeyler hareket ediyordu sanki.Acaba o yaratıkmıydı yine? Artık korkmuyordum.Korkmamalıydım.Belki bu yaratıkları yok edebilecek tek kişi bendim.Dışarı çıktım.Çatıya baktım.Çatıda o yaratık vardı.

+İşte şimdi olmadı.Bittim ben...

    Koşmaya başladım.Hızlandım.Arkamdan geliyordu.Korkmamak elde değil.Arkanızdan sizi öldürmeye gelecek bir yaratık olsa altınıza bile edersiniz.

       İyice hızlandım. Yorulmuştum.Bacaklarım ağrımaya başladı.Belki de pes etme vakti gelmiştir.Ama içimden bir seste sakın durma diyordu.İyice yorulmaya başladım.Tökezledim aniden.Ayağım bir taşa takıldı.Yere düştüm.Yüzüstü düşmüştüm.Arkama döndüm.Yaratık üzerimdeydi.Ağzı o kadar yakındı ki bana.Salyaları yüzüme damlayacak kadar yakında.Dişleri...Çok sivriydiler.Vücudunu ortadan ikiye bile ayırabilirdi.Çok kötü bir koku vardı ağzında.Ağzını açtı.Kocamandı.Çok açılıyordu.O kadar açtı ki içine ben rahatlıkla girebilirdim.Korkudan felç geçirmiştir sanki.Hiçbir şey yapamıyordum.Dilini bana doğru yaklaştırmaya başladı.Yaklaştırdı.Bana değdirdiği anda yaratığa bir şey oldu.Zıpladı üzerimden.Uzaklaştı biraz.Sonra tekrar geldi yanıma.Koluna baktı.Tırnaklarına dikkat ettim.Sanki bir şey yapacaktı.Birden bir sızı belirdi kolumda.O da ne? Koluma bir şey çizmiş bu yaratık.Ne ara çizdi? Bu kadar hızlı nasıl hareket ediyordu.Koşarak uzaklaştı daha sonra.Koluma bir işaret çizmişti.Kıvrımlı bir çizgi.Yılana benziyordu.Fakat yılanın yarısı gibiydi.Acaba neyi işaret ediyordu? Neden bana hiçbir şey yapmadan gitmişti.Ayağı kalktım.Kolum kanıyordu bu arada Elimle kapadım o yarayı.Bir kaç saniye sonra iyileşti.Nasıl olur bu? Acaba bende onlardan birisi miydim? Sorular,sorular,sorular...Aklımı kemiriyordu bu sorular adeta.Karanlık çökecekti.

         Evin yolunu tuttum.Artık başıma daha neler gelecek hiç bilmiyordum.

Loş IşıkWhere stories live. Discover now