I

378 1 1
                                    

,, Te-am cautat nopti intregi printre ele

In tot Cosmosul meu, tu erai un fel de Dumnezeu..."

Pov. Emilli

Stau turcește pe patul din camera mea, așteptând cuminte și privind cum dulapul meu este distrus de prietena mea. Zâmbesc când o vad ca își scoate capul din dulap și ma cearta din priviri. Ne cunoaștem de când eram copii, și am rămas cele mai bune prietene. Ușa camerei se deschide și cealalata prietena întra în camera ca o vijelie. Maia zâmbește draceste când o vede pe Eva băgată jumate în dulap.

-Am găsit.!

Încep sa rad zgomotos si ma întind după o rochiță neagra cu spate gol, perfecta pentru o petrecere pe plaja. Ma ridic cu pași rapizi de pat și întru în dus. În mai puțin de 15 minute am ieșit din baie macheta și cu parul aranjat. Am privit spre surorile mele din alta mama și am zâmbit. Eva purta un maieu roz și o pereche de bantaloni scurți albi, pe deasupra pundusi un cardigan croșetat. Și în picioare o pereche de tenesi albi.

Maia în schimb a optat pentru un top alb și o pereche de pantaloni

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Maia în schimb a optat pentru un top alb și o pereche de pantaloni.

Mi-am luat geanta unde mi-am pus telefonul, bani și cheile de la mașină apoi am coborât jos unde dau nas în nas cu Andrew, fratele meu vitreg

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Mi-am luat geanta unde mi-am pus telefonul, bani și cheile de la mașină apoi am coborât jos unde dau nas în nas cu Andrew, fratele meu vitreg.
-Unde crede-ți ca va duceți arătând asa?
Îmi dau ochii peste cap simultan cu fetele.
-La petrecerea de pe plaja geniu.
Tip în urma lui când ies din casa. În fata casei puiuțul meu aștepta cuminte. Zâmbesc draceste și ma urc în mașină o data cu fetele accelerând iar mașina fuge pe sosea. Eram puțin îngrijorată pentru petrecerea asta. Nu eram fana lor și plus din nu știu ce motiv aveam un sentiment foarte prost. Pierduta în gândurile mele nici nu am observat când am ajuns aproape de plaja. Parchez mașina și cobora cu fetele îndreptându-se spre Max care se afla la bar. Ne zâmbește dulce și ne oferă câte un sărut pe frunte. Îl pot vedea cum o privește pe Maia cu coada ochiului și chicotesc atrăgând-le atenția celor trei din fata mea. Ridic nevinovata din umeri și zâmbesc ca un copil mic.
-Fratitu nu a venit?
-Nu îmi aminti de dobitocul ala.
-Ce a făcut iar?
Ne plimbam pe plaja aproape goala deoarece mare parte din adolescenți prezenți la petrecere se aflau in zona special amenajata pentru ringul de dans sau bar. Noaptea e liniștită și valurile mări se sparg în stâncile din apropierea noastră. Un peisaj mirific pentru un cuplu, însă noi nu eram un cuplu și nici nu nu vom face. Suntem prieteni de când ma știu, îmi e cel mai bun prieten și știu ca nici el nu simte alceva. Max e îndrăgostit de Maia din clasa a 8-a însă e prea timid sa ii spună. 
-Max, tu crezi în destin?
-Ce e cu întrebarea asta?
Ridica sceptic sprânceană la mine. Oftez scurt și incerc sa ii explic logic la ce ma refer. Însă nu îmi vine nici o explicație logica în cap. Și dau din umeri.
-Eu cred ca destinul mi-l facem cu mana noastră. Avem puterea sa schimbam orice doar ca nu o știm.
Zâmbesc, mereu a știut ce sa spună și cum sa spuna. După moartea mamei lucrurile s-au schimbat și eu odată cu ele. Am renunțat la păpuși, jucări și m am axat pe viitorul meu și asta ma ajutat, acum lucrez în IT și pot sa spun ca îmi iubesc locul de munca.
O caut cu privirea pe Eva și o zăresc la una din mese râzând cu un băiat. Nu ii pot zări fata deoarece sta cu spatele la mine, ma apropi cu pași mici urmata de Max.Trag aer în piept și ii zâmbesc prieteneie mele când își ridica privirea spre mine.
-Ce ma bucur ca ai venit. Vreau sa îți prezint pe cineva.
Glasul ei răsună ca un ecou în capul meu, iar băiatul își întoarce chipul spre mine. Inima mi-a stat în loc și am rămas blocata uitându-mă la el. Statea în fata mea,cred ca cei mai frumosi ochii vazuti vrodata in toata viata mea. Doar stăteam în loc și îl priveam fascinata. Imi mut privirea in spatele lui si il vad. Statea la bar si imi zambea miseleste. Fac doi pași în spate și o iau la fuga spre mașină ignorând strigatele prietenilor mei.. Eram speriata, defapt mai bine spus terifianta ca l-am avut la doar catva pasi de mine pe omul care mi a omorat mama. Strag tare de volan si accelerez incercand ajung acasa.

🐼Hei, acesta e primul capitol. Știu ca este cam scurt însă cum este primul nu am vrut sa îl fac foarte lung. Și nici foarte detaliat.. As vrea o părere sincera și niște sugestii. 🙏❤️

#panda🥰🐼

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 18, 2020 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

O inima de gheataUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum