15 år

30 0 0
                                    

Godmorgon dumma fucking värld sa han stilla för sig själv.

Nu hade Svante klippt av sig håret,han hade börjat träna hemma i smyg för att gå ner i vikt och han hade lagt ner pengar på nya kläder. Allt för att framstå som normal,och det är nog det värsta han har varit med om i hela sitt liv"att vara normal"

På morgnarna åt han aldrig frukost innan skolan för att han viste att han skulle spy upp den. För att vägen till skolan var alltid tuff för honom då han spydde och grät av tanken av sig själv och skoldagen han hade framför sig. Tanken att dom nya killarna skulle jaga honom hela vägen till skolan slog han ofta och därför gick han alltid tidigare hemifrån,för att komma till skolan innan alla andra då han kände sig tryggare i lärarmiljön.

—-
I skolen blev han utfryst utav allt och alla. Killen blev alltid kallad fula och kränkande ord,men han förstod aldrig vad han hade gjort för att förtjäna dem. Han var ju som vem som helst,en ung pojke,helt oskyldig. Första gången kanske han hade struntat i det men varenda rast och dag i flera år var ett helvette.

Ditt jävla CP
UFO
MONGO
HORA
DIN JÄVLA SOPA
BÖG
FETTO
DU ÄR SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET
VÄRDELÖS
NOLLA
IDIOT
....
Hans blick bad om ursäkt för att han existerade,även fast han alltid strök sig längs väggarna i skolans korridorer. Mörkret kröp sakta in i hans hjärta. Sakta men säkert. Men han höll ut och kämpade på. Hur mycket kränkande ord,knuffar,utfrysning,ignorering spottningar han en var med om så höll han ut.
—-
På håltimmarna och rasterna kunde man alltid se Svante i ett hörn inne i skolan eller ute på skolgården,där stod han ofta. Han gav aldrig en min,han skrattade aldrig och han grät aldrig. Han stod bara där och funderade på livet och vad som komma skall.

Hur han skulle agera när dom coola,snygga,långa killarna kom för att förstöra gör honom. För det gjorde dom alltid när han var påväg hem. Eller någon gång under skoldagen. Det var bara dom som såg honom,och när killarna såg honom jagade dom honom. Tills han inte orkade springa mer,och sedan blev han nerslagen och dragen till antingen skoltoaletten,trädet eller en plats där inga lärare kunde se dom.

Vid skoltoaletten blev han svingad att stoppa ner huvudet i toaletten,och när dom spolade släppte dom hans huvud och sprang iväg. Medans Svante var helt uppjagad och satt och grät.

Vid trädet blev han alltid fastbunden och sedan sprang dom:( Dom snygga killarna kunde spotta på honom,kasta skit,sno hans mat och cykel eller ta hans kläder!

En annan sak han även funderade på väldigt mycket var att hoppa framför tåget,han mådde så pass dåligt. Han stod där i sitt lilla hörn och planerade sitt självmord i minsta detalj,men det enda som stoppade honom ifrån att hoppa var hand kära mor. Hur hans stackars manna satt hemma i soffan och trodde att allting var bra,tanken på att lämna henne sved.

Mobbning!!:(Where stories live. Discover now