Příjezd do Šujnky

14 1 0
                                    

Martine rychle nastup, jinak nestihneme vlak. Já nechci. Nastup nebo tě proliskám spratku. Tak dobře. Martin dohání frontu a v tom, na něj kydne hovno. Martin vběhl do autobusu ze šoku tak rychle, že si batohem zmlátil tři důchodce. Pan Celé, který byl bouchnut první, řekl: Martine máš hovno na hlavě. A druhý pán: Může ta vaše generace logicky přemýšlet! A to další dva s ním souhlasily. No a pak šel dozadu. Sedl si na sedadlo a už směřovali do Mezopotámie na vlakové nádraží. Jak vysedli šli si koupit lístek na vlak do Šujnky. A už jen čekali na svůj vlak. Pak zaznělo hlášení: Vážení cestující, rychlík číslo 9876 ze směru Hanákov, který dále pokračuje ve směru Šujnka Maďáryš hlavní stanice přijíždí na nástupiště číslo 3. Nastoupili do 4. vagónu a vlak se po minutě rozjel. Za 1 hodinu dorazili do Šujnky Maďáryš.

Vystupují z vagónu a už na ně čeká táta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vystupují z vagónu a už na ně čeká táta. Říká: vítejte má rodino, doufám že se vám bude v Šujnce líbit. Jaká byla cesta? Šlo to! Tož pojďte! Tady nám za dvě minuty pojede šalina. Proč si nepřijel autem? Musel jsem ho prodat, koupil jsem pro nás větší byt. To ten byt stál jako auto? Ne, potřeboval jsem základ pro hypotéku. Aha. A už jede! No tak nastupujem! Jak dlouho touto přeplněnou sračkou, kde musím pouštět důchodce sednout pojedeme? 10 minut, copak vadí ti šalina? Ano všude jsou důchodci, co tady dělají, tak brzo ráno místo toho aby se prospali. Nemůžeš mluvit hlasitěji Martine? Ano můžu, jestli chcééš. Drž hubu smrade, to byla řečnická otázka! Chyběli jste mi, ale toto Martine, jseš horší než ženská, co má krámy. Příští stanice:   Medlaiwitzská. Už vystupujeme! Tak tady je náš byt, stěhovací služba už většinu dovezla. A já to rozmístil. Takže tady vpravo je koupelna. Další dveře vpravo je Martinův pokoj. Přímo naproti je kuchyně s obývacím pokojem a vlevo je ložnice. ( Pokud chcete další díl zveřejnit, chci aby jste napsali názor na toto, pak ten další zveřejním)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 30, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Čus, měšťáku Where stories live. Discover now