23★Galaxis őrzői 2.0☆

238 33 16
                                    

- Hamarosan megérkezik a kijelölt úticélra. Ugrások száma, kettő. – a robotpilóta mély, monoton hangja töltötte be a pilótafülkét, ezzel megtörve a már rég beállt csendet.

Quill mikor ezt meghallja bólint párat, majd tovább bámul ki a fejéből. Csak néz ki az űrbe az ablakon keresztül, és úgy tesz mintha senki nem lenne körülötte. Pedig a nyakamat merném rá tenni, hogy tudja egész idő alatt titkon Őt figyeltem.

Mordály szó szerint az ülésében fekszik, miközben két apró lába a karfán pihen és néhányszor meglóbálja unottan, fejét pedig a szék hátlapjában nyomja. Az egész fülkében az Ő ásítozása az egyetlen hangforrás, meg a morgása amit Quillnek céloz. Kétség sem fér afelől, hogy berágott Quillre, amiért az azt merte magára mondani, hogy Ő a jobb pilóta. Mordályban az a bizarr, hogy Ő kimutatja az érzéseit, így azt is ha valami nem tetszik neki. Ez egy jó tulajdonság, mert így a körülötte lévő emberek tudják, hogy mire számítsanak. Azonban a jelenlegi kialakult helyzetben, nem hiszem, hogy ez egy jó megoldás, hisz összevagyunk zárva, és nem tartom idevalónak a feszültséget.

Én pedig úgy ülök a harmadik székben, ami a pilótafülke közepén pihen, árnyékban, mintha épp karót nyeltem volna. Groot még mindig az ölemben pihen, és nagyon nem érdekli, hogy mi is történik körülötte. Jelenleg az egyik nadrágomon lévő lyukkal játszik, ami miatt akár hányszor hozzáér a bőrömhöz, olyan mintha megcsikizne amitől kuncogni támad kedvem, de persze hangot nem merek adni az örömömnek. Nem tudom, hogy mi ütött Grootba amitől ennyire elkezdett hozzám ragaszkodni, pedig esküdni mernék rá, hogy én semmit nem tettem ez ügy érdekében. Nem, engem jelenleg is az jobban lefoglal, hogy Quill székének hátát bámuljam, és szidjam magam amiatt, mert megmertem fogni a férfi kezét, amit nem lett volna szabad. Úgy ahogy azt sem ígérhettem volna meg neki, hogy majd elviszem a kedvenc lemezboltomba, utána meg mekizni. Ez úgy hangzik, mintha randit terveztem volna vele, ami után meg Liamhez meg a szüleihez mentem volna haza. Csak szerintem tűnik ez az egész dolog eléggé bizarrnak? Mintha a szívem azt próbálná elérni, hogy kedveljem meg Petert, miközben az agyam meg azért harcol, hogy Liam mellett kell maradnom. Úgy érzem, hogy a kezem ahol hozzá ért Peterhez lüktet, és bepirosodott az érintésétől, sőt még azt is lemerném fogadni, hogy a hajam is megváltozott. Liam mellett mindig sárga színű volt, amire később rájöttem, hogy azt jelenti, hogy örülök. Vajon Peter mellett is ilyen színű lehet? Jesszusom, már ott tartok, hogy a hajamra figyelek, ugyanis a szívem már megbolondult. Ráadásul már a bőrét kicsit sem úgy éreztem mintha égett lett volna, és dercés. Nem, kifejezetten puha, és a kezem tökéletesen passzolt a tenyerébe ami az enyém mellett óriási volt. Mindig mondtam, hogy Liam keze olyan nőies, és már csak a festett köröm hiányzik róla, és pontosan olyan lenne mint az enyém. Még vicceltem is arról, hogy az esküvői képeink közül, mindenhogy hiányozni kell azoknak a fotóknak, amin közeli felvételeket készítenek a kezeinkről a gyűrűinkkel, ugyanis nem tudnánk megkülönböztetni, hogy melyik melyikünké. Viszont Peterrel csodás képek készülnének, mivel annyira összeillenénk. Na jó Indigo, most állj le! Rohadtul nem szabadna összehasonlítanom Liamet és Petert.

De mégis mit csináljak a szívemmel, aki mindenáron azt akarja, hogy kerüljek Quill közelébe?Ne hallgass rá! Peter Quillnek semmilye nincs, amire Te egész életedben vágytál.Ha a szívedre hallgatsz, akkor megint árva maradsz. Quill egy bandita, aki szíveket tör össze. Azt akarja, hogy belé szeress, és mikor ezt eléri, egyedül hagy, Te pedig újra család nélkül maradsz, csak azért mert nem az agyadra hallgattál. Liam a tökéletes a számodra, és a szülei akik befogadtak. Parrishék mellett nem fogsz magadra maradni, téged pedig más nem érdekel. Csak a család, amit Űrlord mellett nem kaphatsz meg, mert Ő csak egy időzített bomba, akinek a napjai megvannak számolva.

Awesome Mix | Peter Quill / Star  - Lord ff [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now