Zevkin Derinlerinde

37K 149 88
                                    

Başlamadan önce demek istiyorum. Şimdiki okuyacağınız bölüm. Biraz ileriyi gösteriyor. Yani melisa ile başka bir erkeğin cinselliyinden.

Hadi başlayalım....

Hayatım birden bire çok değişti. O kadar mutluyum ki anlatamam. Sevdiym adamla, o kötü işlerden uzak. Melisa nerdesin aşkmm.?.
Efendim birtanem. Buraya gelirmisin lütfen. Kalktım ve üst kata çıktım. Odaya girdiğimde. Efe- can aşkm napıyosun?
Yaa melisa iç çamaşırlarımı bualamdm daa. Masum masum baktı. Tamam dur. İç çamaşırını buldum ve odadan çıktım. Kadınlığım sulanıyodu. Göğüslerim sızlıyo. Kaç gündür sevişmek istiyorum. Ama allah kahretsin ki bahse girdik ve ben kaybetmeyi sevmiyorum. Bilerek yapıyo. Kendimi sakinleştirmek için mutfağa indim ve bir bardak soğuk su içtim. Aklımdan çıkarmak için yemek yapmaya başladm. Gözlerimi mutfakta gezdirdim. Beyaz dekore etmiştim. Daha çok iyi hissetmek için. Evimin bir çok yeri beyazdı zaten. Gözüm masaya iliştiğinde aklıma canla orda nasıl seviştiğimiz geldi. Elim göğüslerime gitti. Sıktım ve bıraktım. 'ahh' kısık sesle inledim. Artık dayanamıyorum. Elimi yavaşça kadınlığıma indirdim. Masaya çıktım. Elbise giydiyim için kilot giyinmemiştim. İlk önce okşadım. Ve titredm. 'Ahhh, çok iyi, ah bebeğim' Beynim işlevini yitirmişti sanki. Canın hala evde olduğunu unutmuştum bile. Birden bire iki parmağımı içime soktum. Nefesim kesildi. 'Ahhhh ahhh ahh evet bebeğim evet daha hızlı ahhh çok iyi hissetiriyor. Immmmm ahhhh' kendimden o kadar geçmiştim ki ne kadar çok bağırdığımın farkında değildim. Dahada hızlandım. Artık parmaklarımın hepsi içimdeyidi. Ve sarsıla sarsıla patladım. Gözlerim karardı. Orgazmım bitdiğinde, derin nefesler alıyodum. Birden aklıma canın da evde olduğu geldi. Hemen kalktım ve kendimi topladım. Odaya çıkıyordum ki salonda masanın üstünde bir not gördüm. Çok ateşliydin aşkm.Seni ordaca sikmek isterdim. Ama çok önemli işim çıktı. Akşam çok sert geçicek. Kendi kendime sırıttım. Gidip hazırlansam iyi olur.

Duşa girip çıktığımda hemen azdırıcı ilaç içtim. Aslında onu gördüğümde bile ıslanıyorum ama bu gece hiç bitmesin istiyorum. O geldiğinde de geciktirici ilaç içeriz süper olur. İlacın etkisi kendini daha şimdiden belli ediyor. Yerimde boşalıcaktım az kalsın. Bu kadar güçlü olucağını düşünmemiştim. 'ımmmm, hadi artık aşkm gel dayanamıyorumm' üstüme bir şey geçirmeye gerek yoktu ama ben yinede vücüdumu asla kapatmayan tül bir gecelik giydim. Kadınlığım tertemizdi. Göğüslerm de dolgundu. Saçlarım siyah ve uzun, gözlerim büyük ve ela, tenim ise esmer bir renkti. Yani hem güzel hemde seksi kadın olarak biliniyorum. İstediğim kadar param var. Ama hiç bir şekilde aşkım yok. Beni bu evde tutan tek şey ilgi görülmem. Her gece yatmadan önce saçlarımı tarıyor mesela, banyomu kendi elleriyle yapıyor. Beni sevdiğini söylemese de ilgi duyduğunu biliyorum. Bende sevmiyorum aslında ama iyi bir adam ve çok büyük siki var. Uzanıp kadınlığımla oynadım. Islaktım.. Gözlerim kayıyordu. Melisa..
'Ahh geldi.'Aşkm burdayım. Diye seslendim. Şarapın içine ilaçları kattım. Ve canı bekledim. Odaya girdiğinde artık çıplaktı.' Ahhh can çok büyüksün' beni öpmek istediğinde şarapı eline verdim. Biraz kendimizden geçelim. Tamam. Yatağa yattık, ve şaraplarımızı yudumladık. Ben onun erkekliğini, oda benim kadınlığımı okşuyordu. Biraz böyle devam etti. Ama ikimizde dayanamadık ve beni belimden kavradığı gibi içime soktu. O kadar ıslaktım ki, derine girdi. 'Ahh  ahh ahh' çok hızlıydı. Testisleri kadınlığımın başına deyiyordu ve dahada zevk alıyorduk. Ben birden bire, çıkarttım onu içimnen ve ağzına oturdum. İleri geri yapdım. Oda kadınlığımı yalıyordu. Nefesim kesiliyor,gözlerim kayıyordu. Göğüslerim sızlıyordu. Göğüs uçlarımı tutup sıktım'ahh aşk-ımmm. Geli-ahh.' Gel aşkm gel bana.' ahhh ahhhhhh AHHHH CANN' sarsılarak boşaldım.

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Jun 18, 2019 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

Yan Benimle 18+Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ