Sevişme

46.4K 166 89
                                    

Gözlerimi kulaklarımı tırmalayan sesle açtım. Ah melisa kapat şunu. dedi burak.Alarmı kapattım ve saate baktım 06:00. Aşkım hadi kalk işe gitmeliyiz. Ihhh gelmiyorum ben git sen. Off burak hadi mızıkcılık yapma. Tamam ya. Dedi ve gözlerini açtı. Dayanamdım ve yanağından öptüm. Ben duşa giriyorum..Benide bekle. İkimiz güzelcene duşumuzu yaptık. Tam çıkıyordum ki, burak beni belimden yakaladı ve içime girdi. Ahh burak ımm. Aşkım işe geç kalıyoruz.
İşin canı cehenneme. Seni istiyorum. Dahada sert vurmaya başladı. O içime her girdikçe kadınlığım karıncalanıyordu. Ahhhh daha hızlı. O kadar güzel hissettiriyordu ki. Gözlerim kararmaya başladı. Ahhh burak devam et devam et. Orgazma ulaşıyorum ama bir türlü gelemiyorum. Ahhhhh, ahhh çok iyi hissettiriyorsun aşkm durma,ımmm ahh ahh. Ben söyledikce burak dahada hızlanıyodu. Beni kucağına alıp, odamıza götürdü. Bende popomu oynatıyodum. O sırt üstü yattı, bende onun üstünde, erkekliği kadınlığımın içinde üstünde ileri geri haraket yapıyorum. Popomu yuvarlıyorum, ve burak kendinden geçmiş halde inliyor. Ahh güzelm devam et. Immm çok büyüksün aşkm ahhh. Gittikçe dahada derine giriyo ve çok güzel hissettiriyor. Ahh ahh dayanamıyorum melisa geliyorum aşkım ahhh ahh. Burak içime yoğun bir şekilde boşaldı. Ahh gelemiyorum burak ahhh. Orgazma ulaşamıyorum ama hayatımda tatmadığım zevki yaşıyorum. Ah ah ah içimde yuvarlıyorum ve bu bir süre devam ediyor. Sona geldiğimi hissediyorum. Ahhhh burak geliyorum ahhh ımmmm devam et durmaaa ahhhhhhh. Ahh aşkm bende geliyormmm ımmmm ahhh. Ve sonunda patladık. Titreye titreye geldm. Ahhhh. Burak ın üsdünd yığıldım. Biraz sonra tekrar içimde sıkıp bırakıyorum. Immmm melisa durma. Burak ın yüzüne bakıyorum. Yavaş yavaş yüzünden terler akıyor. Benimde ondan yana kalır bir yanım yok. Aldığım zevkten dolayı, gözlerim kayıyor, ve dahada hızlanıyorum. Immm hayatımda bu kadar güzel seks yaşamamıştım.diyorum nefes nefese. Tekrar üstüne çıkıyorum ama bu kez yavaştan alıyorum. Burak göğüslerimi elliyor, okşuyor. Ve ben gözlerimi kapatıp, hissetmeye çalışıyorum. Çok zevkli. Ahh ahhh. Meli-ahhh. Imm. Üstünden inip erkekliğini kavrıyorum
Ve boğazıma kadar sokuyorum. Burak derinden inliyor ve saçımı kavrıyor. Testislerini ısırıyorum. Kadınlığımdan zekv suları akıyor. Ahh bebeğim içine girmek istiyorum lütfen. Hemen kalktım ve onu kadınlığıma soktum. İkimizde derin bir şekilde inledik. Ahhhhh. O kadar derine girmişti ki çok geçmeden boşaldık. Nefes nefese üstünden kalktım. Ve öpüştük. Seni seviyorum melisa. O kadar çok seviyorum ki, her defasında birlikte olduğumuzda benim olduğuma daha çok inanıyorum. Bende seni seviyorum burak. Herşeyden herkesten çok. Gözlerim kendiliyinden kapandı.

Yan Benimle 18+Where stories live. Discover now