ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

321 26 6
                                    

ΕΛΕΝΗ POV

 Ξαφνικά,ενώ περπατούσα, ένιωσα δύο γεροδεμένα χέρια να με αγκαλιάζουν σφιχτά και στοργικά. Mου ήταν πολύ οικεία αυτή η αγκαλιά. Αμέσως αφέθηκα στην τρυφερή και με γεμάτη πόθο αίσθηση που μου χάριζαν αυτά τα χέρια.Και ενώ σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν ποιός να 'ταν πίσω μου, άκουσα μια βραχνή φωνή να  λέει :

 Η : Γεια σου αγάπη μου.

Μα φυσικά! Πώς δεν το κατάλαβα από την αρχή; Αυτή η υπέροχη αγκαλιά ήταν του Ηλία! Τι έχω πάθει τέλοσπάντων;

E : Γεια σου αγαπούλα μου γλυκιά. Τι κάνεις ; Με τρόμαξες!

Η : Αλήθεια ; Ζητώ συγνώμη από την Βασίλισσά μου. Θα με συγχωρήσετε ;

Ε : Xαχαχα. Κόφ'το ηλίθιε. 

Και τον χτύπησα ελαφρώς στον ώμο του. Καθήσαμε σε ένα παγκάκι που υπήρχε εκεί κοντά.

Η : Με πλήγωσες τώρα. Ας σοβαρευτούμε όμως. Τι λέει ; Τελείωσες ; Πώς πιστεύεις ότι τα πήγες;

Ε : Ε,τι να σου πω τώρα ; Διάβασα πολλή ώρα εχθές και πιστεύω πως τα πήγα αρκετά καλά.

Η : Mπράβο μωρό μου! Ελπίζω να περάσεις.

Ε : Xαχαχα οκ αγάπη μου. Απόψε που θα βγούμε θα έρθεις μαζί μας ή θα πας με τους φίλους σου να δείτε ποδόσφαιρο ; Οι φίλες μου δεν σε θέλουν και πολύ απόψε, γιατί θα είναι βραδυά κοριτσιών. Ξέρεις τώρα...Μόλις τελειώσαμε τις εξετάσεις και θέλουμε να είμαστε μόνες... να το γλεντήσουμε λίγο! Ελπίζω να με καταλαβαίνεις!

Η : Χαχαχα εντάξει μωρό μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εμείς οι "σκληροί" άντρες θέλουμε να το γλεντήσουμε μόνοι μας. Και άλλη όρεξη δεν είχα με κορίτσια θα γυρνάω.

Ε : Eντάξει αγάπη, αλλά τώρα πρέπει να φύγω γιατί νυστάζω και θέλω να κοιμηθώ λίγο για να είμαι full energy απόψε! ;)

Η : Οκ ζουζούνι. Όπως θέλεις. Άντε γεια!

   Του έδωσα ένα τελευταίο φιλί κι έφυγα με προορισμό το σπίτι μου.

      ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ

Αχχχχ! Τι ωραίος ύπνος κι αυτός! Ωχ!Η ώρα είναι ήδη 7:30. Πρέπει να αρχίζω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά! 

Σηκώνομαι από το απαλό και ζεστό  κρεβάτι με δυσκολία , πηγαίνω στην τουαλέτα, ανοίγω τη βρύση του μπάνιου και περιμένω να έρθει το ζεστό νερό για να απολαύσω το χαλαρωτικό μου μπάνιο, ενώ ταυτόχρονα αφαιρώ τα ρούχα μου. Πρώτα αφαίρω την κοντομάνικη  μπλούζα, μετά το κοντό  το σορτσάκι και μένω με τα εσώρουχά.Το νερό έχει ήδη έρθει και εγώ αφαιρώ βιαστικά το σουτιέν  και με γρήγορες κινήσεις βγάζω και το εσώρουχό μου. 

  Μπαίνω στη μπανιέρα με το ζεστό νερό και αμέσως χαλαρώνω. Το μυαλό μου καθαρίζει από τις πολλές και διάφορες σκέψεις που έκανα τόσο καιρό. Το άγχος  για τα μαθήματα εξαφανίζεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ το σώμα μου μουλιάζει κάτω από το ζεστό νερό που πέφτει απαλά πάνω στο κορμί μου. Οι σταγόνες του νερού πέφτουν πάνω στο κορμί μου μία μία και σε κάθε επαφή της σταγόνας με το δέρμα μου ανατριχιάζω, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνω. Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εδώ! 

   Βγαίνω από το μπάνιο, φοράω  εσώρουχά και ξεκινώ με τα μαλλιά μου. Θα τα κάνω ίσια και στο κάτω μέρος τους θα είναι μπούκλες. Μετά από περίπου 1 ώρα τα έχω τελειώσει και σειρά έχει το ντύσιμό μου. Θα φορέσω αυτό το φόρεμα που αγόρασα απ΄το εμπορικό και τα λευκά μου πέδιλα. Αφού έχω ντυθεί, αρχίζω το μακιγιάζ μου. Βάφτηκα ελαφρά, όχι έντονα. Έβαλα μια απαλή ροζ σκιά στο κινητό βλέφαρο του ματιού μου και στο υπόλοιπο του έβαλα μια άσπρη. Στο εσωτερικό του έβαλα μαύρο μολύβι και έβαλα μια μαύρη mascara. Ένα ρουζ σε μια απαλή απόχρωση του ροζ και ροζ lipgloss. ΄Εβαψα τα νύχια μου, άσπρο γαλλικό με κάποιες λεπτές ροζ και ασημένιες γραμμές οριζόντια κατά μήκος των νυχιών μου.

9:15 πήγε η ώρα. Ακριβώς πρόλαβα!

Έβαλα τα πέδιλά μου, πήρα την τσάντα-φάκελό βάζοντας όλα τα απαραίτητα μέσα και πήρα τηλέφωνο τα κορίτσια να έρθουν για να φύγουμε.

  

                                                                           ΣΤΟ ΜΠΑΡ

 Φτάνοντας στο μπαρ, ο πορτιέρης μας ρώτησε εάν έχουμε κλείσει τραπέζι, εμείς του απαντήσαμε πως έχουμε κλείσει και μας οδήγησε εκεί. Ευτυχώς ήταν έξω γιατί είχε πολλή ζέστη!

Π(ορτιέρης) : Από'δω το τραπέζι σας. Καλά να περάσετε κούκλες!  Και μας έκλεισε το μάτι!

Έμεις του ανταποδώσαμε με ένα γλυκό χαμόγελο και παραγγήλαμε τα ποτά μας. 

 Κοίταξα γύρω μου και είδα πολλά και ωραία αγόρια που φαινόταν κάπως.... κοιμησμένοι θα έλεγα. Βέβαια, με τέτοια μουσική που είχε, που να βρεις ρυθμό;  Κοίταξα στο δίπλα τραπέζι και είδα...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΘΟΣNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ