『Scandal-Park Sojin(Sovi)』

31 7 8
                                    

www.popnews.com

Urea Entertainment geçtiğimiz bir kaç saat öncesinde White Ladys'in yeni bir albümle döneceğini belirten bir gönderi paylaştı. Başta dört üye olması herkesin dikkatini çekti.

Açıklamanın ardından şirketin Ceosu Nadezhda Müller, White Ladys üyesi Sovi ile beraber olduğu bir fotoğraf paylaşıp açıklamaya "O iyi." yazdığı görüldü.

Son dakikalarda ise Urea Ent. bu konuya açıklama getirdi. White Ladys üyesi Sovi'nin, Leus'un İtalya'da ilk ürünleri için yaptığı fotoğraf çekimlerinden sonra havaalanında araba kazası geçirdiği açıklandı. Şimdilik sağ bacağının tamamında yara ve çatlaklar olduğu bildirildi. Bu hasarların çok kalıcı ve Sovi'nin sağlını tehdit eden hasarlar olmadığını ve bir sonraki geri dönüşlerde onu görebileceğimiz de eklendi.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar için tıklayınız.

[82+828]: Umarım hızlıca iyileşir~!

[28+727]: Diandra'nın Raina ile olan son paylaşımından sonra Urea bir şeyler örtbas ediyor bence.

[929-17]: Bir an için Sovi'nin ayrıldığını düşünüp korkmuştum.

[92-882]: Lütfen çok uzun süremesin lütfen lütfen.

[198-71]: Bir Ghost olarak duygu ayrımı yaşıyorum. Hem Sovi'nin kaza geçirmesi ve bacağında hasarlar olması beni üzüyor hem de kızlar geri dönüş yapacağı için neşeli olmam gerekiyor. Bu yüzden dileğim üyelerin güzelce dinlenmesi. Eğer kızlar geri dönüşten sonra dinlenirlerse (çünkü debut yapmak ve bir kaç gün sonra bir albüm daha çıkartmak çok zor) onlar için iyi olur. Sovi de dinlenirse ve kendini zorlamazsa iyi olur çünkü hiç bir Ghost onun kalıcı bir yaraya sahip olmasını istemez.

Dames BlanchesWhere stories live. Discover now