Oslo...

142 3 0
                                    

Jeg mærker Marcus læber på min hals, efter fulgt af hans arme om mig. Fuck jeg elsker at rejse når du er med smukke, vi venter på vores bagage i Oslo lufthavn.
Jeg læner mig op af bagage vogne, vi har stået her en evighed synes jeg men det er nok ikke så længe alligevel, kommer de ikke snart? Er prinsessen lidt utålmodig? Mmmh jeg er sulten, ja det undre mig ikke det er du jo altid smukke.
Hey siger du jeg spiser meget? Ja men jeg ved fandme ikke hvor du gør af det min skat, der er jo ikke et gram fedt for meget på den krop. Jeg vender mig ind i hans arme i stedet for, nå så det mener du alligevel Marcus? Mmmh du er helt perfekt søde, Marcus nogen gange ik, så bliver du sku lige en tand for sød sukker.
Han kysser mig, ja måske men....ej stop dig selv skat, han smiler og jeg lukker munden på ham med et kys.
Endelig begynder bagagebåndet at køre, yes endelig Marcus griner lidt også går vi mod bagagen.

Efter 20 min er vores bagage endelig kommet og vi er på vej mod udgangen, vi træder ud i ankomsthallen og selvom at der intet er lagt op om vores tur er der alligevel en lille gruppe fans. jeg forstår simpelthen ikke hvordan de altid ved det.
Vi er efterhånden accepteret som par, ikke fordi vi har behov for dere accept og vi har heller ikke sagt at vi er kærester sådan ud på en besked eller noget men det er heller ikke noget vi skjuler.
Fansene har spurgt ind til det nogle gange hvor Marcus bare har sagt ja, selvom jeg ikke ville have det offentliggjort, og den helt store insta offentliggørelse har vi ikke gjort brug af.
Det er unødvendigt, for så længe vi ved hvad vi er jamen så er det vel lige meget hva de tænker og tror. Smukke du går og sover, øh hvad? Han ligger armen om mig og Jeg kigger op i hans smukke øjne, han smiler jeg spurgte Om du skulle have en starbucks inden vi tog videre?
Jeg smiler, nej kan vi ikke gå ned på den inde i byen?
Jo lad os det, vi går mod den lille flok tøser hej Marcus smiler de allesammen hej piger, Marcus vil du tage billeder med os?
Han smiler og kigger på mig, som om jeg skal godkende det, selvfølgelig vil han det pigerne smiler til mig.
Marcus stille op til billeder med pigerne, de snakker længe jeg står lidt bare og kigger på min Instagram i baggrunden.
Marcus mobil ringer og han rækker den til mig, Det er hans far, han skal nok tjekke op på hvordan det er gået på vej herned.
Hej det er Ella,
Hej Ella det er Kjell Erik, er i kommet godt frem?
Ja vi er i lufthavnen, Marcus siger lige hej
Han smiler i den anden ende kan jeg høre, så du får lige lov til at passe hans mobil?
Ja åbenbart, okay Ella hvornår skal du til prøv?
Mandag kl 12:00,
Jamen så har i jo lige nogle dage til at lande og få øvet, er Du klar?
Ja så godt som, du skal nok klare det godt Ella, tak Kjell Erik det håber jeg.
Kan du ikke sige til Marcus han lige skal ringe hjem der er lige lidt arbejde vi skal have snakket om. Jo det skal jeg nok, tak Ella og pas nu på hinanden, det skal vi nok. Hej Ella hej Kjell Erik.
Marcus er stadig fordybet i samtaler med pigerne, jeg gider ikke vente mere nu, jeg er træt og sulten.
Men jeg kan jo heller ikke bare gå Jeg køre vognen hen til Marcus og tøserne, han smiler da han ser mig. Jeg fornemmer pigernes utilfredshed med at jeg kommer og stjæler hans opmærksomhed.
Hey Bae kommer du der, der kommer nogle åååh lyde. Men det er ikke alle der er tilfredse kan jeg fornemme, jeg tror han fornemmer stemningen forandre sig.
Nå tøser det var hyggeligt, men vi må heller se at komme hjem.
Marcus hvad skal du i Oslo? Han kigger mod mig, og jeg giver tegn til ikke at sige noget for jeg gider ikke de er udenfor Foss, jeg skal arbejde og slappe af med min dejlige kæreste.
Men tøser vi vil videre tak fordi i kom og sagde hej, pas på jer selv.
Marcus ligger armen om mig og vi går mod taxierne, vi får kommet bagagen ind i taxien og køre mod lejligheden, jeg glæder mig til at slappe af også få noget af spise.
Jeg læner mig ind mod ham, han kysser min pand tak fordi du altid er så tålmodig Ella, Altså jeg var faktisk lidt ved at gå til sidst, ja de var meget iherdig idag, men det er jo også længe siden i har været i Oslo jo.
Ja det er det, forresten så var det din far der ringede jeg rækker ham hans mobil, du skal ringe hjem noget med arbejde.
Så du er blevet min lille assistent søde, hahah nej Marcus det har du ikke råd til for hvis jeg skulle være det ville det blive alt for dyrt for dig.
Det kunne faktisk være meget smart hvis du var min assistent smukke, ja det kunne du lide Marcus.
Mmmh Så var vi sikker på du altid vidste mine planer 100%, ja men hvad skulle jeg bruge det til Marcus? Han kigger undrende på mig, jeg driller Marcus åååh du streng søde.
Næææ, ej Marcus jeg skal ikke være din assistent, prøv at tænk på hvor meget jeg kunne anmelde dig for seksuel krænkelse, men Ella er det krænkelse hvis man selv vil, men du har sku nok ret.
Mmh jeg har altid ret Marcus det ved du godt.
Hahah ja du vil ihvertfald gerne have det.
Jeg læner mig ind til ham, men det kunne nu være meget frækt at date sin chef så kunne man lege sekretær legen, jeg blinker til ham for fanden søde du forstår da også at sætte tanker igang i mit hovede.
Bilen køre op foran lejligheden, der er heldigvis ingen fans, så vi går lige op.
—————————————————-
Hej så kommer der nyt,
Håber i kan lide det.
Den her historie har fået en indstilling til  En watty så vildt.
Tak fordi i læser med
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now