X.

949 39 8
                                    

!!!!!Od téhle kapitoly by se měl příběh začít měnit a být docela hodně odlišný od filmu. A hlavně napsaný tak, aby Newt neumřel!!!!!
--------------


,,Nechápu, co na tobě viděl a proč si před tím vybral tebe. A jsem ráda, že na tebe změnil názor. Od té doby co jsi nás zradila tě nesnáší, ale né tak moc jako my ostatní. Někde uvnitř sebe mu na tobě pořád záleží. Radím ti, nezraď nás znovu, jinak zničíš i to málo v něm. On si nic takového nezaslouží." Řekla Kayla a konečně se připravila.

Oblékla si svou tmavě modrou bundu, připevnila si opasek a k němu náboje a dvě pistole. ,,Můžeme?" Zeptal se Thomas a všichni ostatní přikývli. ,,Tak jdeme." Řekl Thomas a vyšli před budovu.

,,Dávejte na sebe pozor, a kdyby se cokoliv stalo, hned nám to nahlaste. A hlavně pamatujte, nedělejte unáhlené kroky, všude to tu je hlídané." Upozornil Thomas Kaylu a Brendu.

Všichni věděli, že je celá ta akce riskantní a měli docela malou šanci to zvládnout v tak malém počtu, ale věřili si. Věřili jeden v druhého.

Museli zachránit Minha, nemohli ho tam nechat. Byl to jejich kamarád. Někdo, koho nazývali bratrem a nejlepším přítelem a chtěli ho zpět.

,,Dobře. Vy na sebe taky dávejte pozor a vše nám hlaste." Řekla Kayla.

Newt naposledy přistoupil ke Kayle a políbil ji. ,,Dávej na sebe pozor, na vás oba dávej pozor." Řekl a potom už se rozdělili.

Kayla a Brenda měly za úkol obstarat jeden autobus, který patřil zlosinu, aby mohli odvést i jiné děti, které chtěli zachránit.

Když už tam byli pro Minha, nemohli je tam nechat. Nezasloužili si takový osud, který pro ně připravil zlosin.

,,Tak jo. Nesmíme se nechat chytit už po cestě, takže musíme být hodně opatrné." Řekla Brenda a hned se museli schovat před hlídkou, která šla kolem.

,,To bude pěkně těžký, když jsou hlídky na každém kroku, ale musíme to zvládnout." Zašeptala Kayla.

Bylo jí jasné, že se něco pokazí. Žádný plán neproběhne bez nějaké komplikace. Ať už je malá, nebo velká.

Ony hlavně museli pracovat tak, aby to byla právě ta malá.

Měly plán a byl docela hodně šílený, ale i propracovaný. Hlavně to bylo nebezpečný, protože každou vteřinu, se mohlo někomu stát.

,,Na tři poběžíme dál." Kayla přikývla a Brenda začala odpočítávat na ruce.

Jakmile ukázala tři, potichu se rozeběhli a postupovali dál.

,,Tak fajn, jsme tady, ale co dál? Všude jsou vojáci." Zeptala se Kayla Brendy, když se schovávali za jedním z autobusů.

,,To zvládneme. Musíme." ,,Brendo, jak jste na tom." Ozval se z vysílačky Thomasův hlas. ,,Tak, že na tom pracujeme." ,,Hlavně, ať jste připravené." ,,Neboj se, Thomasi, víš, že tam budeme." Řekla Kayla, když si od Brendy převzala vysílačku.

,,Jdeme." Rozkázala Brenda a rozběhli se dál. ,,Vezmeme tenhle. Hlavně už musíme jet." ,,Fajn." Rychle se dostali do jednoho autobusu a Brenda začala startovat.

,,No tak, pojď." Řekla si pro sebe a nakonec ho nastartovala. ,,Raději si sedni, pojedeme rychle." Varovala Kaylu a opravdu dupla pořádně na pedál, aby jeli co nejrychleji.

Kayla se posadila a doufala, že vše dopadne podle plánu. Nechtěla nikoho ztratit, další ztrátu už by nezvládla. Hlavně kdyby to byl Newt nebo její dvojče.

Cure (FF TMR)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن