SUSPERIA A SELECTION ROLEPLAY

7 2 0
                                    

Al mijn karakters voor susperia a selection roleplay

peachybubblegums

KOPATTSHÍ TENGUAIL ARVANSIBJU

Naam: Kopattshí Tenguail Arvansibju, zijn nickname is echter Ten of Arvan. Ten is de meest gebruikte.

Leeftijd: Ten is 19, zijn geboortedatum is 28 januari en zijn sterrenbeeld is Pisces.

Geslacht: Man

Faceclaim: Chittaphon Leechaiyapornkul. (Ja I kid you not dat is zijn echte naam. Maar zijn glimlach is het waard :))
Ten is 169cm en best tenger. Hij heeft een matige spierbouw van zijn leven lang dansen en optreden. Hij draagt altijd piercings in zijn oren en heeft er zo'n 11. Hij draagt veel neutrale kleding, al vind hij het leuk om ze zelf te stijlen. Veel oversized kleding van zijn vrienden draagt hij graag (denk aan sweaters en shirts ect.) En strakke "skinny" broeken. Hij draagt vaak Make up, ook buiten de optredens, die hij van zijn zusje krijgt. En is into crossdressing al identificeert hij zich als 100% man. Hij vind dat hij er gewoon goed uit ziet in "vrouwelijke" kleding.

Kaste: 5

Leefsituatie: Ten heeft een oudere broer en een jonger zusje. Zijn ouders zijn gewoon nog bij elkaar enzo niks dramatisch. Ze zijn een best gezellig en normaal gezin (op Ten na die is niet geheel doorsnee maar ze houden nogsteeds van hem). Ze wonen in een doorsnee (misschien iets aan de kleine kant) huis met een kleine tuin. Hij woont in een dorp en heeft een groep close vrienden. Ze vormen met z'n 5en een dansteam en treden vaak op. Zijn broer en zusje maken vaak de muziek voor de show en hij heeft zelf ook al wat liedjes gemaakt.

Karakter: Ten heeft op stage een bepaald "sexy" en intrigerend charisma om zich heen. Iets mysterieus dat verdwijnt als hij van stage af is. Hij veranderd dan in een plaaggeest die de gek aansteekt met anderen. Hij is witty en best sarcastisch en "sassy". Hij is een harde werker en traint zo vaak als hij kan. Hij is behulpzaam en leert graag dingen van en aan anderen. Hij is diep van binnen nooit tevreden met zichzelf en je zou hem een overachiever kunnen noemen omdat hin altijd de plank net iets hoger legt dan verstandig is. Hij is een introvert die zich uit als een extrovert. Als Ten nerveus is neuriet hij snel of gaat ritmes met zijn vingers en of potlood en of voeten tikken. Hij houd van aandacht en is best aanhalerig en flirterig. Hij is bang dat anderen hem zien zoals hij zichzelf ziet en neemt vaak kritiek te serieus aan. Hij vind het moeilijk om te accepteren dat hij niet alles kan en gaat vaak tever met zijn niet al te sterke lichaam. Zijn grootste wens is om op een groot podium op te treden, succest te hebben in zijn muziek en dans. Diep van binnen is zijn grootste desire om gelukkig te worden en iemand te vinden die van hem houd en een plek te vinden waar hij zich thuis voelt. Hij is loyaal aan zijn vrienden en aan zijn normen en waarden. Hij is echter wel behoorlijk competitief en streeft de beste te zijn...in alles?

Verleden: as earlier mentioned woont Ten met zijn ouders, broer(Gyeom) en zusje (Liu) in een huis. Zijn 4 beste vrienden en hij (Johnny, Taeyong, Mark en Winwin) vormen met z'n 5en een dansgroep en doen basically alles met elkaar. Hij heeft een doorsnee jeugd gehad en een blij en veilig huis. School was hell dankzij onze geliefde pesters yeet maar zijn vrienden waren er gelukkig voor hem. In het dorp voelt hij zich echter niet thuis omdat iedereen iedereen kent. Hij woont liever in een grote stad waar hij mensen kan ontmoeten uit andere culturen. Ten heeft veel negatieve gedachtes en tendencies. Een ervan is niet te eten of veel te weinig om een gevoel van controle te hebben in zijn leven. Een andere copingsmechanism is zichzelf zo overwerken dat hij geen energie en tijd meer heeft om te denken.
Ten doet occasioneel aan crosdressing waar hij een jurk(je) aantrekt of een heel lang shirt en makeup van zijn zusje opdoet. Zijn ouders en oudere broer weten hier niks van en ze zouden niet geheel supporterend zijn. Zijn zusje is dolenthousiast en helpt hem vaak.
Ten heeft met behulp van zijn broer en zusje zijn eigen liedjes geschreven en er zelf dans choreografie op geschreven.

Vaardigheden: Ten is een uitstekende danser. Hij pikt makkelijk een dansstyle op en probeert veel uit. Hij heeft een goed gevoel voor ritme en zingt goed. Ook leert hij erg makkelijk nieuwe talen. Al heeft hij voor het laatste niet veel tijd en mogelijkheid. Ten tekent graag maar doet dit in privé. Hij heeft talent maar tekent alleen maar dark asf tekeningen. Hij tekent deze in dummies die hij overal mee naartoe neemt.

Waarom doet hij mee aan de selectie:
Ten doet mee aan de selectie om meer van andere culturen te kunnen leren en het een goede opportuniteit is om meet van de wereld te zien behalve zijn dorp en de occasional optreden in steden in de buurt.

Wat hij niet bij zijn inschrijving verteld is dat iemand na een danscompetitie hem heeft verteld dat hij te slecht is om ook maar iets goeds in zijn leven te hebben en dat hij nooit iets zal bereiken. So hij doet het kind of out of spite?

Extra: Ten is bang voor fruit. Hij vind het erg onappetijtelijk en weigert het te eten. Hij drinkt het wel als sap maar eten doet hij niet.

Ten heeft erg zwakke botten. Als hij verkeerd land bij een sprong of struikelt kan het best grote breuken veroorzaken.

He is very gay. Too gay to function kind of gay. Tries to hide it but everyone suspects it kind of gay.

 Tries to hide it but everyone suspects it kind of gay

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
book of the lostWhere stories live. Discover now