Part 3

6 0 0
                                    

Hneď ako som prišla na izbu som sa hodila do sprchy, prezliekla sa do domáceho oblečenia a prichystala som si rovno veci na zajtrajší deň do školy. Počas toho som počúvala pesničky a čakala na Karin. Mala prísť až okolo 7-mej večer kvôli tomu, že mala hodinu s deťmi. Áno, Karin je veľmi zábavný človek a rada pracuje s ľuďmi, preto študuje aj psychológiu. Je trénerkou v jednom súbore a učí folklórny tanec a spev. Je to milé, že sa nájdu takí mladí ľudia, ktorých toto baví. Ja som rozmýšľala, že začnem znovu športovať. Kedysi som hrala futbal, ale ako som nastúpila na strednú školu tak môj život sa úplne obrátil. Moji rodičia sa rozviedli a žijem s mamou a s mojimi dvomi bratmi. (Ktorí sú aj tak v Česku na vysokej a sú odomňa starší, jeden je o rok a pol starší a ten druhý o 3 roky) Rozviedli sa kvôli tomu, že otec má schizofréniu. Otec zostal v starom dome, kde sme vyrastali a s mamou sme sa presťahovali do bytu. Mama si našla priateľa, s ktorým je šťastná, ale veľa pije, keď sú spolu, to je na tom to najhoršie.
"Emma!!!", vošla do izby Karin a hneď sa začala vyzliekať a oblikať. Smiala som sa na nej, lebo bola dosť rozlietaná a hľadala si svoje veci po celej izbe, keďže ona vôbec nie je perfekcionistka, ale bordelárka.
"To už chceš ísť? Veď je iba pol 8 nebudeme tam skoro? Zvyčajne sa taká riadna party začína až neskoršie predsa, či tu v tomto meste je to inak?", zaškerila som sa na ňu a nakoniec som sa začala aj ja prezliekať. Obliekla som si crop top, roztrhané džíny a pod nimi som mala ešte dierkované silónky.

No a vlastne, pokým sme sa prichystali, upravili tak bolo aj pol 9 a pomaly sme išli do klubu, ktorý bol v budove internátu. Krásny život. Načo sa trepať niekam do mesta, keď to máš rovno pod nosom. Zaplatili sme vstup 1€, aké milé .. som si pomyslela a vošli sme dnu. Nebolo tam ešte veľa ľudí, objednali sme si veľké pivá, povedali sme si, že začneme tak slušne.
"Dúfam, že aj slušne odídeme Karin", štrngli sme si a odpili si z nich. Sadli sme si do rohu miestnosti a bolo to tam fajn, lebo sme mali blízko tanečný parket. Keď prišiel dj a začal hrať hudbu, tak sme sa potavili a išli sme hneď tancovať, samozrejme ako prvé sme tam boli a roztancovali sme to tam nakoniec. Celkom sa na nás aj chalani lepili, čo mi aj vyhovovalo, keďže som bola zadaná, ale čo je moc, to je moc. Všimla som si jedného chalana, ktorý stál tak na kraji, popíjal pomaly pivko a sledoval ľudí na parkete. Zobrala som v sebe odvahu a išla som za ním.
"Je zaujímavé pozorovať spotených ľudí?", milo som sa naňho usmiala a podala som mu ruku, "ahoj, ja som Emma," musela som zakričať moje meno, keďže hudba bola dosť hlasno.
"Volám sa Tomáš,"naklonil sa ku mne, aby mi pošepkal jeho meno. Mal nádherný hlas, trochu chrapľavý a hlavne taký mužný až mi prebehli zimomriavky po tele.
"Čo tu tak sám? Poď tancovať," jeho pivo som odložila na nejaký stôl, chytila som ho za ruku a išli sme tancovať. Dj hral dobré pesničky, také latinské, potom sem-tam tam hodil aj slovenské. Snažila som sa naňho zapôsobiť a dosť som bola pri ňom blízko, sem tam sa mi aj stalo to, že som sa oprela o jeho celé telo a naše pery sa skoro dotkli, ale iba skoro. Po pár pesničkách tancovania som ho chytila za ruku a ťahala ku baru.
"Dáš si so mnou vodku s džúsom." Povedala som to ako keby to bol rozkaz a on sa iba zasmial.
"No keď už musím," uškrnul sa a jeho ruku som cítila na svojom zadku. "Lukáš, poprosím ťa 2x dvojitú vodku s džúsom," keď som počula slovo dvojitú, tak som sa naňho prekvapene pozrela a zasmiala sa.
"Okej tak niekto ma chce očividne opiť." Pozrela som sa mu do očí, dosť dlho som sa mu hľadela do očí. Barman (očividne teda Lukáš) nám dal tú vodku, on to zaplatil, pri čom som to chcela platiť ja a vyšli sme pred internát. Sadli sme si na lavičku, ktorá bola tak vzadšie a nikto tam nechodil a ani tam nikto nebol momentálne. Vytiahla som si cigaretu a chcela som si ju zapáliť, ale v tom ma Tomáš stopol.
"Také pekné dievča a fajčí?," zobral mi cigaretu z úst, zahodil ju na zem. Chvíľu sa na mňa pozrel no nakoniec sa naklonil ku mne a jeho pery sa dotkli tých mojich, bol to iba letmý bozk, ale jeho chuť pier bola sladká a áno vedel sa dobre bozkávať. Pomaly sme sa odtiahla od seba a ja som si s jazykom prešla po perách.
"Tak na zdravie?" štrngla som si s ním a potom ako som si odpila poriadny dúšok tej vodky z džúsom, tak som si v duchu nadávala, že som to celkom dosrala. Nabrala som všetku odvahu a prilepila som sa teraz ja na jeho pery a začala som ho bozkávať. Tento bozk nebol letmý, ale dosť vášnivý a v mysli mi behali myšlienky, že čo to vôbec robím , keď ho ani nepoznám.

Hľadanie samej sebaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن