Büyük Gün

17 2 0
                                    

Rk Madhu'nun odasına gider. Onun uyuyor numarası yaptığını fark eder ama anladığını belli etmez ve sessizce yatağın ucuna oturur. Rk:
-Annen Alia'nın söylediklerini anlattı. Biliyorum söylediklerim çok abartılıydı. Ama senin baban her şeyi abartmayı seven biri. Öyle düşündüğüm için söylemedim o lafları...Rk kolay kolay kimseden özür dilemez. Ama bugün senden özür diliyorum. Babaannenin de söylediği gibi ben baba olmayı daha yeni öğreniyorum ve bu zaman alacak. Senin yaptığının hala yanlış olduğunu düşünüyorum ama o kadar ağır konuşmamam gerekirdi. Rk yıllar önce kızını bir patlamada kaybetti. Senin yaşadığını öğrenene kadar hissettiğim korkunun acının bir tarifi yok. Sen her Mathura'ya gittiğinde ben korkuyorum. Süperstar Rk kızının başına bir şey gelmesinden çok korkuyor. Alia denen kızın sana söylediklerine gelince annen zaten söylemiştir. Ama ben de söyleyeceğim. Ben de annen de seni çok seviyoruz ve seni asla bırakmayacağız ne olursa olsun asla. Öfkelenince ne söylediğimin farkında olmuyorum. Ama tüm kalbimle söylüyorum ben sana güveniyorum. Sadece seni korumaya çalışıyorum,dedi ve kızının saçını öptü. Tam gidecekken Madhu:
-Baba!!diye seslendi.
Baba kız sarıldılar. Madhubala onları izliyordu gözleri yaşlı. Bir kez daha şükretti yeniden bir arada oldukları için. Madhu ise babasına sımsıkı sarılıyordu. Evet ne olursa olsun ailesi hep yanında olacaktı. Eskiden yanında sadece babaannesi vardı. Ama artık anne ve babası da olacaktı bundan emindi. Rk her ne kadar hala haklı olduğunu düşünse de kızı onun için haklı olmasından daha önemliydi. Baba olmayı zamanla öğrenecekti.
Ertesi sabah
Rk sabah erkenden uyanmıştı. Büyük gün gelmişti artık. İntikam zamanıydı. Harshwardan Kapoor işini ve itibarını kaybedince karısı ve ailesi yüzüne bakmaz olmuştu. Rk bunu Aakash'tan öğrenmişti. Aslında film yayınlanana kadar beklemeye karar vermişti. Ama artık bu adam hayatlarından çıkmalıydı. Sonuçta Bay Kapoor işini,itibarını ve ailesini her şeyini kaybetmişti.
Madhubala gülümseyerek uyandı. Rk yatakta yoktu. Yeşil renkli bir saree giyip aşağıya indi. Rk telefonla konuşuyordu. Rk:
-Belgeleri,videoyu ve ses kaydını polise verdin mi Aakash? Aakash:
-Evet efendim. Birazdan hapse girecek ya ömrünün sonuna kadar orada kalacak ya da idam edilecek. Rk:
-İkinci ihtimalin gerçek olmasını istiyorum Aakash. Aakash:
-Elimizden geleni yapıyoruz efendim. Polisler geldi. Rk:
-Tamam,der ve telefonu kapatır. Madhubala seslenir:
-Rk ne oldu? Rk:
-Endişelenme karıcığım. Kötü bir şey yok. Aslında sana sürpriz yapacaktım. Ama madem duydun:Bugün Harshwardan Kapoor hayatımızdan çıkıyor.
Madhubala gülümsedi. Rk televizyonu açtı. Haberlerdeki alt yazıda Harshwardan Kapoor'un yolsuzlukla,5 yıl önceki patlamanın faili olmakla ve dolandırıcılıkla suçlandığı yazıyordu. Haberler idam edilmesine sebep olabilir diyordu.
Radha da gelmişti yanlarına. Üçü de mutlulukla izlediler haberleri. Rk intikamını almanın mutluluğu içindeydi. Madhubala ve Radha ise bu adamın hayatlarından çıkmasının huzuru içindeydiler.
Bir kaç saat sonra Rk'in emriyle basına servis edilen ses kaydı yayınlandı. Geçmişten gelen o ses kaydında Harshwardan Kapoor:
-Nikhil her şey hazır mı? Bombayı parti alanına yerleştirdiniz mi? Damadı Nikhil:
-Evet baba. Adamlarımız da içeride. Rk bizi uğrattığı zararın bedelini ağır ödeyecek. Rk ve ailesi bugün yok olacak.
İkisi de kahkahalarla gülerler.
1 ay sonra
Harshwardan Kapoor hakettiği cezayı almış yanındaki adamlarıyla birlikte idam edildi. Ailesi büyük bir utanç yaşamış ve Avusturya'ya yerleşti.
Rk ve ailesi ise mutlu ve heyecanlıydılar. Heyecanlıydılar çünkü film tamamlanmıştı ve bugün galası yapılacaktı. Rk:
-Karıcığım hadi artık. Madhubala:
-Tamam geldim. Rk ve Madhu onu hayranlıkla izlerken Madhu:
-Anne çok güzel olmuşsun. Madhubala gülümseyerek:
-Teşekkür ederim canım. Rk:
-Sarı sana her zaman çok yakışıyor karıcığım. Madhubala:
-Çok teşekkür ederim kocacığım. Madhu onların bakışmasını izliyordu. Madhu gülünce ikisi de gülümsedi. Radha:
-Hadi çocuklar!! diye seslenince hep birlikte aşağıya indiler.
Daha sonra mahalleye uğrayıp Madhubala'nın ailesi ile galanın yapılacağı yere gittiler.
1 saat sonra
Gala yerinde bir çok gazeteci ve davetli vardı. Rk bütün ailesiyle bir fotoğraf çektirdi. Sonra Mehul Chopra bir konuşma yaptı. En son Rk:
-Biliyorsunuz bu benim beş yıl aradan sonra ilk filmim. Bu film Rk Yapım'ın ikinci filmi. Süperstar Rk'in hayatının en değerli filmi. Rk ve Madhubala'nın hikayesi. Hepinize iyi seyirler...
Rk Malikanesi
Film Madhubala'nın doğumu ile başlamış ve Rk ile Madhubala'nın biricik kızları Madhu'nun doğumu ile sona ermiştir.
Ertesi gün
Bittu ve Madhubala konuşuyorlardır. Bittu:
-Yenge uzun zamandır patronla konuşmak istiyor. Ama patron bunu hiç kabul etmedi. Madhubala:
-Endişelenmiş olmalı. Rk'in iyi olduğundan emin olmak istiyor. Bittu Rk ile konuşup onu buraya davet edeceğim. Bittu şaşkınlıkla:
-Yenge yıllar önce neler yaptığını sen de biliyorsun. O seni defalarca öldürmeye çalıştı. Ama sen buna rağmen onu buraya davet etmekten bahsediyorsun. Madhubala:
-Bittu bunları ben de biliyorum ama aradan yıllar geçti. Eminim o çoktan pişman olmuştur. Bittu:
-Ama yenge yine de,Madhubala sözünü keserek:
-Bittu ben onu buraya davet edeceğim,dedi ve yukarıya Rk ile konuşmaya gitti.
Rk'i her ne kadar onu affetmeye ikna edemese de eve davet etmeye ikna etmişti. Ama Rk onu ilk fırsatta bu evden gönderecekti. Planı buydu. Onun sevdiği kadına daha fazla zarar vermesine izin veremezdi...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 16, 2022 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Aşkın Rishbala Hali (2.Sezon)~Askıda~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin