0.4

584 42 40
                                    



OMEN TONREM !!(Simgezorlu06 )
Ben buranın böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Yüksek binalar, restoranlar, barlar, cafeler aradığın her şeyi bulabileceğin bir caddeymiş bura. Halbuki evin oralar çok sakin ve hareketsizdi. Ama ama burası kesinlikle hayat olan bir yer. Daha şimdiden Danimarka'yı çok sevdim.

Sokaklara baka baka yemek yiyeceğim uygun bir yer aramaya başladım çünkü gerçekten çok açım. Sokakta yürürken küçük ama sevimli bir cafe tarzı içinde yiyecek bir şeyler bulunan bir yer buldum.
Hemen bir masaya oturdum. Garson gelince menüye göz gezdirdim ve yemeğimi seçip garsona söyledim.
Yemeğim gelene kadar telefonumla ilgilenmeye başladım ve instagrama girdim uçaktan bir kare atmıştım, herkes dm "ay canım nereye" "bol şanslar yeni hayatında" "seni çok özleyeceğiz" tarzında mesajlar atmışlardı onlara kısa cevaplar vererek telefonu kapattım. Zaten bir kaç dakika sonra yemeğim gelmişti. Waaow bu et cidden çok güzel.

Yemeğimi yedikten sonra bir kahve istedim ve sokaktan geçen insanları, sevgilileri izlemeye başladım. Aslında Türkiye'den çokta bir farkı yok sadece bina yapısı farklı ve tabiki insanları bizden daha açık tenliler. Neyse çevremi izleye izleye kahvemi bitirdim ve kafeden hesabı ödeyip ayrıldım. Eve doğru yavaş yavaş yürümeye başladım. Daha şimdiden burayı çok sevdim ama ailemi ve arkadaşlarımı çok özleyecek gibiyim. Eve vardığımda evin tek kişi için çok büyük olduğunu fark ettim belki ilerde okuldan biri ile bu evi paylaşabiliriz çünkü böyle göze biraz korkunç geliyor.
Ayakkabılarımı çıkartmadan direk odaya geçtim -annem görse kalbine iner- ve üstümü değiştirip kendimi beyaz çarşafların serinliğine bıraktım.

----------------

BİR HAFTA SONRA

Evet sonunda o gün geldi. Kampüse geçen günlerde gitmiştim ve kapısından geri dönesim gelmişti. Çünkü havası bile beni korkutmuştu ama içeri geçince biraz daha rahatladım tek bir şey bana biraz garip geldi o da tabini İngilizce konuşulması. Zamanla alışıcam.Danimarka'da kendi dilinden çok İngilizce konuşulan bir yer. Kendi dilinide -danca- burda bir kursa yazılarak öğrenmek istiyorum. Almancamda iyi olduğu için burda sanırım zorluk çekmeyeceğim. Okulu biraz gezdikten sonra kayıt işlemlerimi doğruladım ve kampüsten çıkmıştım.
Ama bugün orada derse başlayacaktık ve sanırım ilk kez bu kadar heyecanlanıyordum.
Kahvaltı yapmadım dışardan bir kahve alsam yeterdi bana. Ve direk kıyafet ayarlamaya başladım.
Sanırım hava çok sıcak değil ama çokta soğuk olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden şort giymeye karar verdim. Kızlar yaz boyu beni diyete sokmuşlardı neymiş efendim çok güzel olmam fitte olmamı gerektiriyormuş buradaki kızlar çok güzelmiş onlara Türk kızını göstermem lazımmış falan filan. O yüzden artık tam bir mankene dönüşmüştüm -tamam biraz ego kastım- . Ve şortu bu zamanlarda giymezsem kışın hiç giyemem çünkü Danimarka'da kışlar baya zorlu geçiyor.
Kombinimi yaptım ve hemen üzerime geçirdim.

Kombinimi yaptım ve hemen üzerime geçirdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Danimarka Veliahtı Where stories live. Discover now