Hoofdstuk 12.

1.1K 22 0
                                    

Eenmaal bij mijn huis aan gekomen maak ik de deur voorzichtig open. Hopend dat Brain al aan het slapen is.. Cristiano geeft een knijpje in me hand en ik kijk om. Een speelse grijns speelt vormt om zijn lippen Ik draai me om en stap zachtjes naar binnen. Cristiano doet percies het zelfde. We banen onze weg naar boven naar me kamer. Alle lichten zijn uit.. Brain slaapt dus! ''Ga je niet in de lingerie slapen?'' Ik draai me met een ruk om en kijk Cristiano boos aan. ''Nee!'' Fluister ik boos en hij grijnst. ''Ik slaap gewoon met me training pak van Psv!'' kaats ik terug en hij grijpt me middel vast. ''En als ik het wil?'' Ik kijk hem gefronst aan en trek een wenkbrauw op. Cristiano lacht en gaat met zijn vinger naar me wenkbrauw en druk hem naar beneden. ''Kijk me niet zo gefronst aan, i just want it all'' grijnst hij. ''Cristiano!'' giechel ik. Ik voel mezelf blozen of eerder kapot rood worden. Ik wurg me uit zijn greep en loop me slaapkamer binnen.

Als ik het licht aan doe schrik ik me dood. Voor het eerste dat me kamer nog schoon is! Jee! Een speelse lach vormt op me lippen. Cristiano sluit de deur en loopt naar me toe. Zullen we morgen veder gaan met les 3?'' Ik giechel en knik.. Ik weet totaal niet wat er in de jongen zijn hoofd speelt.. En wat hij met mij van plan is..

Zijn warme lippen duwen zich op de mijne. Door zijn aanraking met mijn lipen begint alles te tintelen. Zijn handen strelen mijn haar, en genieten streel ik zijn nek. Hij duwt zijn heupen smekend tegen de mijne aan en schuurt zachtjes. Ik maak me los uit de strelende zoen en glimlach.

''Maak ik je altijd zo verlegen als ik je zoen?'' Ik glimlach en knik verlegen ja. Nogal ja! Hij maakt me super verlegen en ik weet niet waarom... ''Weet je dat het super cute is als je verlegen bent, klein neusje!'' Hij drukt zijn grote vinger tegen mijn neus aan en ik lach.

''Weet je nog wat ik vertelde in de club?'' Ik schud mijn hoofd en zoek me training pak van Psv. ''Wat ik met me vingers kon doen?'' Ik slik en draai me om. Ik knik voorzichtig en doe me training pak aan en doe een hele korte sportbroek aan. Ik zucht zachtjes.

Cristiano loopt naar me toe en zijn bruine ogen staren de mijne aan. Ik slaak een kleine pieptoon als ik Cristiano's warme vingers aan de binnen kant van me been voel, en steeds veder omhoog streelt. Zijn ogen houden mijn ogen in bedwang, zodat ik niet naar beneden kijk.

Zijn vingers tranceren mijn Girls Boxer en mijn hart bonkt in me keel en zijn lippen plaatsen op me oor. ''Hoe voelt dit?'' Zijn vingers strelen de basis van me boxer. ''Geef eerlijk antwoord, hoe voelt dit?'' Hij wrijft wat sneller en ik laat een zacht zuchtje.

Een zachtje kreuntje verlaat me mond, en ja.. Her voelt zo verdomd goed.. ''H-Het voelt zo..'' Ik plaats me lippen op zijn kaak en fluister in zijn gezicht. ''Het voelt zo verdomd goed'' kreun ik zachtjes en ik neem zijn vel tussen mijn tanden.

Hij haalt zijn vinger weg en draait zich om. Hij doet zijn kleding uit en legt het netjes over me stoel. Ik draai me ook om en laat me vallen op het bed. Cristiano doet het licht uit en kruipt naast me op bed. Ik nestel me tegen Cristiano an en gooi de dekens over ons heen.

''Houd je er van om te knuffel?'' Ik grinnek en knik. ''Dat is de beste manier om in slaap te komen right?'' Ik druk me hoofd tegen zijn borstkast aan.. Zal hij tattoo's hebben.. Dat kan nu niet zien want het is pikke donker..

''Daar heb je gelijk in'' besluit hij om te zeggen en ik giechel. Zijn grote handen komen onder me trainings pak en strelen me rug zachtjes en langzaam. ''Ik denk dat ik al een date in gedachte heb'' Fluisterd Cristiano en ik lach, ondanks hij dat niet kan zien.. ''En je gaat het geweldig vinden'' Hij fluisterd zacht in me oor en wikkelt zijn benen om de mijne.

Zijn armen slaat ij strak om mij lichaam en ik voel aan zijn buik. Correctie, aan zijn sixpack.. ''Je hebt mooi haar, zo zacht'' Fluisterd Hij en hij kust zacht me voorhoofd. Ik laat mijn vingers door zijn bruine haren glijden, en laat zijn haren tussen mijn vingers kriebelen. Zelfs als ik zijn haren voel, krijg ik al een fijn gevoel...

''Dankje'' fluister ik terug. Ik plant een klein kusje o zijn warme lippen. ''Good night Babe'' na die worden doezel ik me zelf in slaap.

POV CRISTIANO

Mijn ogen open moeizaam. Ik voel de alcohol door mijn hele maag. Ik wrijf in mijn ogen en kijk langs me. Haar gezicht is nog tegen mijn borstkast genuzzelt. Ik streel haar zwarte krullen en haar wonderschone gezicht.

Ik wacht tot ze een teken geeft, en ik hoef niet lang te wachten of ze geeft me al een glimlach. Ze murmelt wat en ik grijns. "Goodmorning babygirl," fluister ik en druk een kus op haar kaak. "Goodmorning," kreunt ze terwijl te haar lichaam naar me toe keert. Het bed kraakt zachtjes als ze zich omdraait.

Ik sla mijn armen strakker om haar middel en draai haar op mijn lichaam. "Dat is fijn wakker worden," grijnst ze, wetend dat dit Sarcastisch is. "Je wilde toch knuffelen, dan word je ook geknuffelt!" Ik kus haar lippen zachtjes en meteen lacht ze.

"Gaan we vandaag op date?" Ik knik en ze wrijft in haar ogen. "Oh no, is mijn makeup uitgelopen?" Ik knik en glimlach. "Weet je nog die ene keer, dat je nat werd geregend en dat je toen in mijn auto stapte?" Ze grijnst. "Toen noemde ik je toch ook mooi? Nou, je bent beeldschoon, echt waar," ze bloost bij mijn woorden en ik kus haar neusje.

"Dan zullen we nu weer verder met de lessen gaan..." Ik grijns en ze glimlacht verlegen. "Let's start lesson 3."

hey hey hey! nieuw Update jeee!!!! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en geef je mening he! het Boek bijt niet hahaha! Vote, Comment and Read A Long!!

xxxxIla

Sex Lessons ft Cristiano RolnaldoWhere stories live. Discover now