İki

581 16 9
                                    

'Melissa,hemen bize gel.Hemen!' telefonu kapatıp koltuğa fırlattı.Yerde yatan annesini bir kez daha sarstı.Kalk hadi.kalk!  Hafiften tokatlamaya başladı.Kafasını göğsüne koyup kalbi atıyormu diye baktı.Kalbinin attığını fark edince derin bir 'oh' çekti.

'Alfred gel pisi pisi' kedi hızla yanına gitti.

'Mia nerde?Mia'yı bul bana'  

'Sen anlamazsın ki şimdi beni,off'  İlk yardım derslerini ekdiği için kendine lanet etti.Ayağa kalktı,elindeki kağıda bir kez daha baktı ve cebine soktu.Tam yukarı kata çıkmak için merdivenlere yöneliyordu ki zil çaldı.Koşar adımlarla gidip kapıyı açtı.Kısaca herşeyi Melissa'ya anlattı.

'Sen anneme bak ben Mia yukarıda mı diye bakıyım' diyip üst kata çıktı.İlk Mia'nın odasına gitti.Her zamanki gibi düzenliydi.Hiç birşey ellenmemişti.Ordan çıkıp kendi odasına girdiğinde ikinci bir şok yaşadı.Odada sağlam tek bir şey yok.Yataktan tutun duvara astığı posterlere kadar.Hepsi yırtılmış,kırılmış ya da dağıtılmıştı.Ve o sırada bir görüntü geldi...

-

Televizyonun karşısında ki koltuğa yayılmış süngerbob izliyordu.Annesi gelip televizyon saatinin dolduğunu söyleyene kadar.Koltuktan kalkıp üst kata çıktı.Odasına girip kendini yatağa attı.Komidinin üstündeki parfümü alıp bir kaç kez sıktı.Aşağıdan gelen sesle parfüm şişesi birden elinden düşüp kırıldı.Aşağıdan gelen ses basit bir cam kırılması değildi.Kapı birden açıldı.Baştan aşağıya siyah giyinmiş bir adam.Suratı karanlık,gözükmüyordu.Ya da o bakmaya korkuyordu.Kolundan tutup yataktan çekti.Odaya birkaç kişi girdi eşyaları oraya buraya atmaya başladılar.Adama hala kolundan tutuyordu.Sürüklemeye başladı.Merdivenlere gelince kaldırdı ve sağ omzuna aldı.Kapıya doğru ilerledi adam.Son gördüğü yerde yatan annesi ve dağılmış salonlarıydı.

-

'Heey!Cass.Dünyadan Cass'a'  kafasını iki yana sallayarak kendine gelmeye çalıştı.Melissa'nın yüzünün önünde salladığı elini tuttu.

'Yeni bir görüntü mü?' 

'Evet ama bu farklı'

'Nasıl?'

'Geleceği görmedim.Olayları gördüm.Ve..ve sanırım Mia'nın bedeninden'

'Kim olduklarını gördün mü?' 

'Hayır.Sence kimdir?'

'Im..Sam olabilir mi?Hani şu gay diye dalga geçtiğimiz.Bize çok sinirlenmişti.Bence kesin o'

'Saçmalama Mel'

'Sadece fikir yürütüyorum' Cass arkadaşına hafifçe gülümsedi.

'Annem kalktı mı?' 

'Hayır uyuyo şuan.İyi yani' Odaya doğru yürüdü bir kağıt parçası veya ona bencer ip ucu gibi birşey aradı.Yorganı çekip kapıya doğru attı.Yere çöküp karıştırmaya başladı.

'Ne arıyorsun' dedi Melissa Cass'in yanına çökerek.O da aramaya başladı.

'Kağıt parçası veya ip ucu olabilecek bir şey.Üzerinde garip şeyler yazan.Mesela..ölüm felan' 

'Bunun gibi mi?'  Melissa elindekini gösterdi.Üzerinde 'Seni öldürmek istiyorum,bebeğim' yazan sarı bir tişört.

MedyumDonde viven las historias. Descúbrelo ahora