30

87 2 0
                                    

Eltelt 3 hónap amibe végigjutottam a versenyen voltam Shakira Malu Trevejo Jennifer Lopez Pablo Vitar Becky G Little mixből Jade Thalia Selena Gomez Leslie Grace AnaMena Emilia és Cardi B. Lett egy számom amit én írtam és fel is vettük. Van hozzá videóklipp és én nagyon szeretem az első számon. A fiúk is egyfolytába ezt hallgatják de nem zavar.
Ma van az utolsó nap ma van a döntő. Ma egyszer leszek Anitta és Lali majd én alakítoma Little mix összes tagját.
Anitta-Terremoto
Lali-Caliente
Little mix és CNCO-Reggaenton Lento (választott)

Először Anittát kell alakítanom Khevino mellett. A ruhám nekem nagyon tetszik de Joel nem biztos hogy megengedi hogy hordjam.

 A ruhám nekem nagyon tetszik de Joel nem biztos hogy megengedi hogy hordjam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felszólítottak a színpadra és megint 10 pontokat kaptam a produkciómra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felszólítottak a színpadra és megint 10 pontokat kaptam a produkciómra. Ezek után jött a Caliente Pablo Vitarral.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megvártam amíg lemegy a kör utánna jöttem én Pabloval

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Megvártam amíg lemegy a kör utánna jöttem én Pabloval. Lalinak szerintem tetszett mert táncolt és állva tapsolt. Megint 10 pontokat kaptam majd lementem Pablóval. Ő elment én meg elmentem a Reggaentón Lentohoz átöltözni.

 Ő elment én meg elmentem a Reggaentón Lentohoz átöltözni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felöltöztem és vártam a CNCOs fiúkat. Egyszer csak két kap fonódik körém. Megfordultam mert tudtam hogy Joel az. Megcsókoltam majd megöleltem.

-Végre megjöttetek-adtam egy puszit Joel arcára majd mindenkit végig öleltem-Lányok?-kérdeztem

-Azt mondták hogy majd otthon megnézzük együtt az egészet-mondta Rich

-Oké és tudjátok a koreót meg mindent mert ha nekem elrontjátok nagyon megbánjátok-mondtam

-Értettük-mondták és kinyilt az ajtó és a M jött be

-Mindjárt ti jöttök-mondta majd becsukta

-Úristen-idegeskedtem

-Nyugi minden rendben lesz Baba-csókolt meg Joel

-Köszi-mondtam majd kimentünk az öltözőből

Megkaptam a mikrofont majd felmentem a színpadra és elkezdtem Leigh-Anne ként és változtattam a hangom összevissza. Néha a fiúk sem értették hogy mit csinálok. Úgy táncoltam mint a lányok a videóklipben. Joel szemébe néha láttam a vágy jeleit. Volt benne egy rész mikor Jessy megrázza a melleit így én is ezt csináltam.

A végén én legugoltam a fiúk meg körülöttem álltak. Mindenki állva tapsolt én meg felálltam és meghajoltunk. Joel felemelte az egyik kezem  és rámmutatott. A stúdióba beállt az egyszerre tapsolás ami nagyon jól esett. A zsűrik szót kértek majd elmondták a mondandójukat utánna a Little mix. 10 pontokat kaptam majd elköszöntem a fiúktól.

-Otthon tali taxival hazamegyek-mondtam

-De ne így-mondta Joel

-Nem így fogok nyugí-megcsókoltam majd elmentek

Leültem a páholyba majd néztem a másik két versenyzőt. Miután mindenki végzett kihívtak minket hogy megmondják hogy ki a győztes.

-Most szavazanak utoljára mert egy percen belül lejár a szavazás-elindította M az egy percet-3...2...1... lezártam a szavazást-mondta majd kinyitotta a boritékot amibe sorba voltak a nevek-Először a harmadikat mondom-mondta majd megmondta a harmadikat ő meg lement-Most az elsőnek a nevét mondom-mondta majd megint tarott szünetet-nem más mint BELLA ROSA-mondta én meg a földre estem sírva

Odajött hozzám mindenki és megölelt gratulált. Egyszer csak azt veszem észre hogy Malu és a többiek jönnek felém.Azonnal odafutottam és megöleltem mindenkit.

-Tudtam hogy te fogsz nyerni-mondta Leslie ölelés közbe én meg elmosolyodtam és közbe mindenki a teremből az új számom címét

-Akkor Bella elénekelnéd az új számodat?-kérdezte Lali

-Ezer örömmel-kiáltottam majd kaptam egy mikrofont a többiek meg arrébb álltak

Elkezdtem énekelni és letáncoltam hozzá a táncomat. Volt benne olyan rész amin a lányokat magammal húztam mert ők tudták a táncot. Ez a tánc meg félig belly dance volt. A fiúknak majd kiesett a szemük. Amikor vége lett a számnak elkiáltottam magam hogy köszönöm.

Megkaptam minden ajándékot amit a győzelemért érdemeltem ki. Elindultunk haza és észrevettem a buszba hogy Rich nagyon levelezik vkivel. Lehet hogy lány van a dolgban én legalábbis remélem.
Mikor hazaértünk megnéztem hogy mit kaptam. Leültettem Joelt a kanapéra én meg az ölébe ültem. A csomagban volt egy szerződés a SonyLatinMusikkal amit szépen elolvastam és a végén azt írják hogy Walter lesz a menedzserem. Odaadtam Joelnek hogy olvassa el és mikor meglátta azt a részt megölelt hátulról. Mindenki elolvasta addig én meg megnéztem a többi cuccot. Kaptam rengeteg kupont és a legajján volt egy fotózás ajánlás. Ezt odaadtam Joelnek ő meg egy komolyangondoltad fejjel ajándékozott meg.

-Nem gondoltam komolyan nyugí-mondtam és adtam egy puszit az arcára

-Ha fehérnemű vagy fürdőruha fotózás arra tuti nem mész-mondta és megcsókolt

-Arra nem is akartam-mondtam majd folytattam a kutatást

Találtam benne egy lapot amin az van hogy bármenjiért mehet két fő Balira.
Mindent megnéztem majd felmentem fürdeni a Babummal. Ezek után megcsináltam az esti rutinom. Majd felvettem egy bugyit egy pulcsival mert tél van. Mikor Joel meglátott beleharapott az alsó ajkába. Befeküdtem mellé ő meg átölelet majd így elaludtunk.

Az a buli....(ff.:CNCO)Where stories live. Discover now