Raar gedrag

197 5 1
                                    

Perspectief islem
Ik ben dus laatst achter gekomen dat souf in de onderwereld werkt of werkte. Ik weet er niet echt veel over , want ik durf er niks over te vragen aangezien ik al heb gezegd dat het niet erg was...
ik heb daar wel spijt van en ik zit er wel mee. Ik heb souf al meer dan een week niet serieus gesproken en dat doet me zoveel pijn. We spreken elkaar alleen af en toe in de avond en dat is meer over doodnormale dingen of hij vertelt over werk etc. Hij begint ook te merken dat we niet meer zo close zijn als normaal en ik ben zelfs uit huis gegaan en ik slaap weer thuis ondanks we zijn getrouwd. Ik heb school weer opgepakt maar ben er niet echt bij met mijn hoofd. TRIINNGGG TRINNGGG!
Oh shit ik word gebeld en ik dwaal weer af van mijn gedachtes en pak mijn telefoon.

Inkomend oproep: my world❤️🌎
Oh nee souf belt me.. ik neem met een diepe zucht op. Hallo? Hey islem pff jou stem dat is lang geleden.. zegt souf enthousiast omdat ik heb opgenomen. Oh ja klopt we hebben elkaar lang niet gesproken he.. alles goed verder? Jaa ik mis je alleen zegt hij gebroken. Wil je aub weer thuis komen wonen please islem? Ik weet niet mischien maar ik moet gaan souf doei en ik hang snel op.
Dit deed ik met tranen in mijn ogen. Ik mis hem wel echt heel erg alleen ik kan het gewoon niet. Hij is vaak weg van huis door zijn "werk".
Ik besluit om boodschappen te doen en daarna naar "huis" te gaan. Ik hoop dat souf er dan is want ik wil face to face met hem praten.
Ik kleed me snel aan , stijl mijn haren nog even pak een lekker luchtje en ik ren de deur uit.
Ik loop de Albert Heijn in en ik pak mijn spulletjes die ik nodig heb. Ik voel ineens getik op mijn schouder en ik draai me om. Ik kijk diep in de ogen van een lange beetje getinte brede jongen met hele mooie ogen met een glinstertje erin. Uhuhuh uhhh... uhmm.. sorry je liet uh je pasje vallen uh ja hier. Ahw hahaha hij stottert. Oh haha uh dankje uh wat lief. Shit dacht ik bij mezelf ik stotterde ook..
Geen dank zulke dingen mag je niet kwijt raken he zegt hij met een knipoog. Ja sorry haha ben een beetje lomp en ik voel dat ik rood word.
Ik ga weer verder doeii en ik loop snel weg voordat hij me rode wangen ziet. Ik reken snel af en ik kom thuis aan. Ik doe de deur open en ik zie knal rode hakken op de grond en ik weet een ding zeker en dat is dat die oer lelijke rode hakken niet van mij zijn..

Islem & SoufianeWhere stories live. Discover now