ruzie...

546 26 6
                                    

De les was voorbij en ik liep naar de deur. Ik zag soufiane staan die op me aan het wachten was. "Oh shit.. wat moet ik doen hij wacht op me maar hij heeft met chaima" dacht ik toen.
Ik liep zo snel mogelijk het lokaal uit en probeerde zo onopvallend mogelijk naar mijn kluisje te gaan.
ISLEMMM! hoor ik opeens achter me. Ik draai me om en ik zie souf staan. Hij kijkt me aan met zijn mooie blauwe oogjes en ik verdrink bijna. Shit islem niet doen hij heeft al met chaima. Ja? Zei ik zachtjes
Ik heb je gemist.. zei souf. Zullen we naar het schoolplein gaan we hebben een tussenuur. Uhhmm nee sorry moet aan een opdracht werken bedacht ik snel zodat ik niet akward met hem mee hoeft te gaan. Uh oke ik help je wel zei souf. Kijk mensen daarom is hij zo geweldig 😍
Nee hoeft niet hoor. Chaima kan je hulp wel gebruiken aangezien ze toch niet weet hoe de opdracht gaat. Huh islem hoe bedoel je chaima ? Is er iets gebeurd ? Vertel het me ? ISLEMM!! Zei souf boos. Niks je hebt met haar dus we kunnen sowieso geen close vrienden  meer zijn sorry zei ik zo lief mogelijk om hem geen pijn te doen.
Ik loop snel weg en ga naar het meisjestoilet want mijn tranen stonden om uit te bartsten. Ik huil een tijdje en opeens komt chaima arrogant binnen. Met haar vrindinnen groepje die altijd achter haar aanlopen als hondjes.
Ze pakte haar lipgloss en deed hem op.
Ik keek haar vies aan en pakte wat papier om me tranen weg te vegen. Ey islem zei chaima. Ja zei ik zachtjes. Raad is wat ik ga doen ? Zei ze. Uh geen idee , eindelijk een keer huiswerk maken zei ik sarcastisch. Nee ik ga zoenen met souf want hij is me vriendje en ze maakte zoen geluidjes. Mijn hart brak on 10000.00000 stukjes...

Ik loop de wc boos uit en liep snel naar mijn kluisje en ik bots tegen omar aan. Hey islem schoonheid zei omar. Hey omar zei ik lief.
Zullen we aan die opdracht werken van nederlands? Vroeg omar. Saff isgoed zei ik.
En we liepen samen naar de aula waar we souf en chaima ook samen zagen. Omar ging aan een tafel zitten precies tegenover die van souf en chaima. Ik ging naast hem zitten. En pakte mijn boeken. Ondertussen hoorde ik chaima kei overdreven lachen.
Ik keek omhoog en zag dat souf met glinster oogjes naar me keek maar toen ik keek , keek hij weer weg. Ik en omar waren gezellig aan het kletsen en omar keek me met glinsterende ogen aan. En speelde met mijn haren terwijl ik aan het schrijven was.
Uff zal ik er iets van zeggen ik vind tenslotte souf leuk.. nee fuck hem hij neemt met de hoer van de school. Die tijd is voorbij.
Souf zag dat  omar met mijn haren speelde en werd super jaloers.
Toen chaima merkte dat hij steeds naar mij keek zoende ze souf volop zijn mond.
Dit x deed het me niks want ik was toch al gebroken.
Ik stelde omar voor om te gaan aangezien ik hun 2 gwn niet maar kan zien na die zoen.
Net voor dat we wilden opstaan kwam souf boos aanlopen

ISLEM EN NU HEB...................

heeyy xxx
Bij de 5 stemmen komt er een nieuw deel dus allemaal stemmen 💋💋
Wat vinden jullie van dit nieuwe deel laat het weten in de reacties ik reageer altijd ❤

Islem & SoufianeWhere stories live. Discover now