Toneel

27 0 0
                                    

Haar blik bleef hangen bij die ene jongen, ze wist goed genoeg wie hij was. Hij keek teug en glimlachte vriendelijk. Ze wist niet wat doen en gaf een verlegen glimlach terug. Ze had wel een oogje op hem. Ze probeerde zich er niets van aan te trekken dat hij er was en zo gingen ze aan de slag. Het werd een spetterend toneel en iedereen was blij. Wanneer we het toneel opgevoerd hadden wisten we dat het school bijna gedaan was want de voorstellingen waren in maart. 

De toneelleden ginge  terug hun eigen kant uit en besloten het beste te maken van hun jaar om allemaal te slagen. Zo eindigde het jaar en stond er een vakantie op hun te wachten. Arne had ondertussen een vriendin en Fleur had een vriend waar ze nu nog steeds gelukkig mee is. Ze bekijken elkaar nog wel 'raar' zal ik maar zeggen maar ze weten dat ze niets voor elkaar zijn. 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Beste lezers, hierbij ga ik het verhaal eindigen omdat ik hier eigenlijk ben aan begonnen als grap. DIt verhaal was nooit bedoelt om zo 'populair' te worden. Ik ben achter de schermen bezig met een ander verhaal dat nog niet op wattpad staat, dit wil ik nog even zo houden omdat het anders weer lang zou aanslepen, ik wil het graag in hele kleine blokken plaatsen als er al heel veel geschreven is. Wat nu nog niet is omdat ik in mijn laatste jaar zit en vaak tot laat bezig ben met school. 

Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit verhaal. Misschien dat er ooit nog een vervolg komt maar daat moet je niet op hopen. 

Check zeker nog eens mijn ander verhaal en dikke kus! Rani xx

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 02, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Love StoryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin