De Kerstviering

93 2 3
                                    

Sorry dat het zolang geduurt heeft maar ik had geen tijd door verschillende dingen.

Veel Leesplezier

----------------------------------------------------------------------------------------------------

De dag van de kerstviering was aangebroken we moesten om 9 uur aan de kerk verzamelen. We gingen alles nog eens overlopen zodat alles duidelijk was voor Arne, hij was namelijk de vorige dag bij de generale repetitie niet aanwezig. De reden waarom hij er niet was vertelde hij niet. We moesten maar met een vraagteken blijven zitten. Toen de kerk volliep begon iedereen al te stressen inclusief Arne en Tina die meedoen met het schooltoneel. Het begin van de viering werd gedaan door leerkrachten en pitten van de 1ste graad. Toen was het onze beurt we gingen klaar staan en wachtte op het signaal dat we konden beginnen. Niet alles liep volgens plan maar niemand van het plubliek merkte dit. Pff dacht Fleur ' de eerste scene ging vlot nog 4 te gaan. Ik speelde in alle scenes mee wat veel concentratie vergden ookal moesten we niets zeggen en het alleen maar uitbeelden. Alles ging goed en de kerk liep leeg. We voelden voor onszelf al een opluchting dat we het goed gedaan hadden. Ik vond het spijtig dat het al gedaan was, we hadden hier wel een aantal keer gerepeteerd en in 20 minuten was het al gedaan. We gingen net als de rest van de leerlingen (publiek) naar school dat een 50 meter verder lag. We werden langs alle kanten gefeliciteerd met onze voorstelling. Ik voelde me alweer rood worden.

Samen met een vriendin aangekomen op school moesten we naar onze klas en spraken we af dat we naar huis mochten aan de klok op school gingen wachten. We liepen naar de klas en er werd meteen een vraag gesteld over hoe het gegaan was ( onze klas was niet komen kijken ). We zeiden dat het wel goed ging maar voor derest werd er niets meer over gezegd.

Het was kwart na 10 dat we aankwamen in de klas waar we tot half 12 moesten blijven. Sommige van de klas hadden een spel meegebracht om hun bezig te houden ,zoals jungle speed,.... We mochten mee doen en hadden nog een toffe voormiddag. Toen de bel ging van half 12 rende iedereen letterlijk naar buiten want de vakantie was begonnen. We kwamen aan de kerk waar we onze fietsen hadden gezet om 9 uur. We praatte nog wat bij over de kerstviering en besloten dan naar huis te gaan.

We praatte die avond nog alles na op facebook. We konden het niet opbrengen van geluk toen we de foto's zagen van die dag. Ik was zo moe dat ik in slaap viel voor men pc. Ik werd wakker rond 22.00 uur en kroop in men bed.

De vakantie was eindelijk begonnen!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 Dit was het tweede hoofdstuk. De rest volgt nog.

Rani x

Love StoryWhere stories live. Discover now