Prima zi de liceu

3.1K 79 2
                                    


Sabrina, este o fată sensibilă, modestă, timidă şi frumoasă în vârstă de 16 ani. Pasiunea ei este fotografiatul și tot ce ține de fotografii, îi place să își petreacă timpul cu prietenii și să trăiască viața din plin. Din păcate, părinţii ei sunt divorţaţi şi ea locuieşte cu mama ei la bloc, din când în când îl mai vizitează şi pe tatal ei, dar nu sunt în relaţii prea bune. Este în clasa a 9-a, la liceul Tudor Vianu din Bucureşti, iar prietena ei cea mai bună și colegă de bancă se numește Ioana. Într-o zi când mergea spre liceu, un baiat se izbi de ea:

-Hei, ai grija pe unde mergi! zise Sabrina.

-Îmi cer scuze, dar sunt grăbit, eu sunt Vlad.

Când se uită la el parcă îi venea ei să își ceară scuze, era destul de drăguț avea ochii albaștrii, părul blond și o aluniță maro pe obrazul drept.

-Eu sunt Sabrina, încântată, dar unde te grăbești?

Vlad: -M-am transferat la liceul Tudor Vianu și nu aș vrea să întâzii din prima zi.

Sabrina: -Ce coincidența și eu sunt tot la acest liceu, chiar acum mergeam la ore, în ce clasă ai intrat?

Vlad: -Încă nu știu, am fost chemat de către domnul director, probabil pentru a mă informa despre clasa în care am intrat, orarul, etc... Sunt a 9-a, dar nu știu la ce profil, îmi pare bine că ne-am cunoscut și sper să ne mai vedem.

Sabrina: -Și mie mi-a părut bine că ne-am cunoscut și sigur ne vom mai întâlni, acum trebuie să merg la ore,pa.

El iși ia rămas bun printr-un sărut tandru pe obraz...

El iși ia rămas bun printr-un sărut tandru pe obraz

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Iubire de liceuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum