Blush (part 2)

8 0 0
                                    

Men tilbake til shoppingen, Meg hadde endelig etter tusen på tusen år valgt det hun ville ha. Hun hadde valgt en lang rød kjole, med mørke rød rubiner. Og det passa jo egentlig ganske bra, fordi så vidt jeg vet så elsker Meg rubiner.
Kjolen gikk nesten helt ned til føttene, jeg lurer bare på hvordan folk klarer å unngå å ikke snuble med de der…
Imellom tiden som jeg hadde tullet meg inn i min helt egen fantasi-verden hadde Meg spurt meg om jeg kunne prøve kjolen, bare for å være sikker på at den var bra nok. «Som om jeg var en god modell» sa jeg til meg selv.
Vi kranglet i noen minutter om dette, men så ble sluttresultatet at jeg måtte prøve klærne. Meg ventet på meg et eller annet sted i butikken, mens jeg prøvde vilt å finne en prøvegarderobe for å kle på meg kjolen.
«Denne butikken er jo mer kronglete enn H&M jo..» sa jeg til meg selv, mens jeg gikk mot noe som så ut som et prøverom.
Da jeg kom fram så jeg to kvinner, en stor og en litt mindre, det så ut som det var en mor og datter, vedder også på at det var det. Hun ene hadde mørke brunt langt hår, nesten helt ned til hofta, hun hadde en lyse grønn smaragd kjole på seg med mye glitter på, og noen flotte sko. Det så ut som hun også skulle på en slags fest, eller kanskje et bryllup? Hvem vet.
Jeg gikk litt lengre fram, og så at nesten alle prøverommene var fulle, det var bare en igjen og den lå helt bakerst. Jeg gikk til det siste prøverommet, det var fortsatt litt klær der, så jeg var ikke helt sikker på om den var opptatt eller ikke, men jeg tok sjansen og gikk inn.
Etter det hadde gått en stund visste jeg ikke helt hva som skjedde, men jeg visste såpass at jeg sto der bar fra magen og opp og at det plutselig sto en ukjent ung gutt rett foran meg.

Blush (Norwegian story)Where stories live. Discover now